Definitivno je proradila Google navigacija preko nove deonice Surčin - NBG i to negde oko 22h.Meni radi
Pa ok to . Al samo za taj deo NBG bukvalno do bloka 64 a i to je pitanje .Pa nije poenta u tome da se “brže stiže” nego da imamo više pristupa auto putevima oko grada kako bi se saobraćaj ravnomerno raspodelio i rasteretio.
Radi samo nije ucrtana kompletna petlja u Surčinu pa u zavisnosti od destinacije neće da pokaže uvek preko nove deoniceDefinitivno je proradila Google navigacija preko nove deonice Surčin - NBG i to negde oko 22h.
Navigacija već sada pokazuje da je od Karaburme brže ići novom deonicom nego na Dobanovce. Na drugom je preko Umke a Dobanovci tek na trećem mestu prema Google Maps.Pa ok to . Al samo za taj deo NBG bukvalno do bloka 64 a i to je pitanje .
Mene ljudi gledaju belo kad pogledam maps za najbrzu putanju. Onda ja prodjem zelenom linijom koja koristi jednu ulicu i most iz druge ulice, oni tamno crvenu, dodjem duplo brze i kazu mi da je to nemoguce. Al dobro, mora neko da bude i u guzvi.Зависиће од доба дана.
Ух, кад гро Београђана не би био толико лењ да укључи мозак и да поразмисли о најбољој путањи до одредишта уместо да "тера право", то би био највећи антрополошки искорак у овој нашој базно-киселој средини.
Au ovde se čini da neće ovo još skoro …Deo kod Pozege, snimano juce.
A u suprotnom smeru radi sistem Kosovska-Takovska ili Kosovska-Palmoticeva, zavisno gde ides. A nekad je kod skupstine semafor vrlo povoljan, zato pogledam gugl.Да ли верујеш да 20 година, откад се закрчило, објашњавам људима како да из Деспота Стефана дођу, без гужве - у свако доба дана, до Теразијског тунела, и да нико, никад, није ни покушао?
(Палмотићева-Џорџа Вашингтона-Стевана Сремца-Светогорска-Влајковићева-Дечанска)
Hoćemo autoput preko Pešteri, a ne možemo u aprilu da održimo saobraćaj kod Takova i na Rudniku.
Imam informaciju da stoji Miloš kod Takova i Ibarska na Rudniku.
Navigacija već sada pokazuje da je od Karaburme brže ići novom deonicom nego na Dobanovce. Na drugom je preko Umke a Dobanovci tek na trećem mestu prema Google Maps.
Pogledajte prilog 158217
Na X u takvim slučajevima preusmere na stari put i naprave na njemu kolaps
"Savet svim vozačima koji krenu put Beograda iz pravca Čačka, ukoliko se nađu na auto-putu da koriste isključenje za Gornji Milanovac i presusmere se na Ibarsku magistralu, uz korišćenje zimskih pneumatika
Zbog udesa koji je izazvao šleper na auto-putu Miloš Veliki, saobraćaj je u potpunom prekidu i stvorena su kolone duge preko pet kilometara."
Ima neki link gde to kažu ?Што се тиче, нове деонице, пута Обреновац-Остружница, радови почињу, тек 2025...