Prosto oni mogu da ga otvore sada, a svi znamo sa tim prelaznim rešenjem na Vinogradsku nego nece i nameštaju 31 mart ko zna zbog cega.Auto-put Novi Beograd – Surčin biće otvoren 31. marta
Izvor:
https://www.politika.rs/scc/clanak/532103/vucic-radovi-autoput
Apsolutno tačno, opšte ograničenje brzine u HR kroz naseljena mesta je ograničena na 50km/h, ALI na ulasko u svako selo (bar u sremskom delu u kom sam relativno često) na ulazu stoji znak za 70km/h, a u samom centru deo gde je ograničenje 50km/ha nakon toga ponovo 70km/h."da ne bi neko pogresno protumacio moj gornji navod
ja cu reci da odete malo barem do hrvacke i vidite kako su organizovali saobracaj
srbija je na dobrom putu da ih stigne barem ovih zadnjih godina jer se poboljsala kvaliteta puteva"
Ovo je vest od kraja prosle godine. Verovatno ponavljaju pa ce tih 150 metara do kraja biti i u februaru i u martu..Za tunel Laz ostalo je oko 150 metara ali ima problema sa vodom pa ide sporije, trebalo bi da probiju do marta a završetak možda do kraja godine
Kada bi ozbiljno radili, možda bi i uspeli. Veći deo deonice nije lepo ni trasiran, dobar deo betonskih objekata lepo napreduje, tuneli su pod znakom pitanja, samo njihovo opremanje trajaće barem 6-9 meseci.
Meni deluje da se nekako "raducka", nedovoljno mehanizacije za ovako obimne radove. Šta je razlog, ne znam...
Ne preostaje nam ništa nego da čekamo