Ne sekiraj se, ja ovde napisem nesto jednom u 6 meseci kad glupetanje stvarno predje sve granice, za ovaj put je dosta tako da mozes mirno da nastavis da se pitas otkud voda u tunelu usred suse i da nam dajes raporte sa tvojih putovanja, svi smo gladni tvog snaznog doprinosa.
Hvala
@Earthmoving ja sam bila za to i da se gospodin blokira, banuje kako se kaze.
Za vodu u tunelu se jesam pitala jer su se podzemne vode uveliko povukle zbog suse, a oni su naisli na jaku žilu, to je ovde nekoliko puta pisano.
Drugo , kojih putovanja!? Bicu neskromna, ali
@branik i ja smo sigurno spasili jedan zivot upozoravajuci ljude na dup....glavce koji ne postuju propise na putu za Zlatibor. Ne hvalim se ja kako u HR vozim 160 nego ti. O Beogradu nisam godinu dana pisala jer nisam ni bila, to je moja ruta na zalost.
Treće, kad je Mira slikala radove i kačila slike sa trase, koji je tvoj doprinos bio, izvini ne secam se?
Svakako da cu i ovamo krenuti sa tim ali da se vidi malo veci napredak jer su oni snimci dronom sasvim dovoljni za sad.
Prema tome, uspori ne brzaj ni jezikom ni kolima, pisi sto cesce i ne hvali se da krsis propise jer " zemlja robova bi pristala 40km/h". Takvi ubijaju na drumovima nas svaki dan, a ako ti se tiranija ne svidja, spakuj se , pasos i idi gde ti bolje.
Ej covek se hvali da krsi propise na AP i jos ja lupetam i ne dajem doprinos. Pa i tebi sam mozda zivot spasila jer neces sprovoditi nasilnicku voznju i mozda ti to omoguci dugu i zdravu starost.
Sta god vozio i koliko god dobar automobil bio nisi pilot nego vozis auto. Prema tome ako te smaraju moje objave jednom u mesec dana, sta da ti kazem , preskoci ih. Ja cu nastaviti da reagujem na idiotluk kad ga procitam