Baš tako,mnogo bi nam bila korisnija informacija koliko je dnevno uradjeno metara i šta na putevima nego što svako jutro daju vrlo detaljan izveštaj iz Hitne pomoći koliko je bilo infarkta,trauma itd.
Mali off, ali da li se kod nas koristila igde ovakva tehnika livenja na bankinama? Ovo sam viđao i na bemaksovim snimcima i na forumu koji prati izgradnju koridora 5C u BIH ali ne sećam se da sam video kod nas.
Hering d.d. Siroki Brijeg on Instagram: "Ugradnja rigola na projektu izgradnje autoceste na koridoru Vc, poddionica Počitelj-Zvirovići, LOT 1 #condtructionsite #lot1 #koridorVc #hering"
70 likes, 0 comments - hering.dd.siroki.brijeg on August 2, 2022: "Ugradnja rigola na projektu izgradnje autoceste na koridoru Vc, poddionica Počitelj-Zvirovići, LOT 1 #condtructionsite #lot1 #koridorVc #hering".www.instagram.com
Koliko je gotivan i odlican u ovome ovaj momak. Ne znam ga ali bi se tako ispricao sa njim u vezi vise projekata.
I linije iscrtane.Završen je deo na glinenoj kod petlje Ub, urađen je nov asfalt u obe trake i zaustavnoj.
Verovatno će tako.Jel su to nesto zbrzili, verovatno nisu opet povaljali dobro, ipak im je bio rok do 01.11. Jedino ako ce sada drugu stranu da rade.
Zar nisu rekli da su skidali i podlogu i prilagodili je podzemnim vodama koje su okrivili za probleme?Znači rekonstrukcija svake godine jer podloga nije menjanja.
Nešto im ne verujem...Zar nisu rekli da su skidali i podlogu i prilagodili je podzemnim vodama koje su okrivili za probleme?
Благодарим Срки на још једном сјајном снимку, почело је да се покреће и од стране Пожеге, што је лепо за видети. Штета што немамо информције из тунела! Надам се да су близу 2км.Evo ga i deo kod Pozege
Tačno,radi se privremeno proširenje i od 22.8 za saobraćaj će na onom pravcu biti dostupna još po jedna ENP i jedna mešovita traka.Kompletna stanica čeka projekat koji bi objedinio sve u jednu veliku stanicu i time bi se stavila tačka na bilo kakve gužve u narednim godinama.Kod naplatne rampe Obrenovac se nešto kopa, pomislih da nije za proširenje za još dve naplatne rampe, pošto promet raste a sad leti se stvaraju i gužve od stranaca, čekalo se oko 5 min u 3 trake