Pa negde voze one lepe koje su odavde pokupili, mi culi Bg, ne znam tacno ali nisu gde su bili
Знам да је ван теме, али видим да се на овом форуму и на друштвеним мрежама провлачи иста прича па да разјаснимо зарад истине. Колико Флиртова вози на прузи Београд – Нови Сад? Ако претпоставимо да су „добри возови“ Штадлерови возови (KISS, FLIRT), има их 21 + 3 = 24 па испада да на прузи Београд – Нови Сад вози бар 13 „добрих возова“ (50% од 24 + 1 воз). Свако може да отвори ред вожње и да види да су за регио возове потребне 3 гарнитуре и још једна која привремено мења оштећени/покварени KISS уз још два редовна KISS-а. Дакле, укупно 6 „добрих возова“. Евентуално још један-два за синхрон, али ја синхрон нисам видео већ неколико недеља, а возим се бар 3-4 пута недељно возом Београд – Нови Сад, још сам јуче и у четвртак путовао регио возовима и ниједан није био синхрон. Где је преосталих 15 Флиртова ја не знам, али на прузи Београд – Нови Сад нису.Većina dobrih vozova je ka Novom sadu, u ostatku Srbije šta ostane ispravno.
Sto se tice 'glinene' deonice kod Uba, poceli su da skidaju kompletan asfalt na nekim delovima u srednjoj traci. Juce je bio ponedeljak, 12 sati, a na putu nijedne masine, nijednog radnika...