Ništa novo. Ta geo istraživanja su u urbanističkim uslovima preporučena za većinu objekata u Srbiji, ne rade se uvek, a vrlo retko se rade ozbiljno.bio sam u lucanima pre 7 dana, pricao sa momkom koji zivi tu i koji mi je rekao razlog kasnjenja busenja tunela... ne znam da li je bilo, ali nasa firma koja je radila geoloska istrazivanja je osljarila posao, nisu uopste uradili nista kako treba, uzeli pare a fakticki prevarili kineze za podatke o strukturi zemljista..... nisam mogao da verujem kad sam cuo........
Ne znam ni za rekonstrukciju trotoara koja traje manje od 3 godine....Znate li bilo koju deonicu da je završena za manje od tri godine?
I meni se čini, kao da se deo do Lučana forsira, ovo dalje prema Požegi jako tanko.Verovatno ce prvo za nekih godinu dana pustiti do Lucana a do Pozege do kraja 2023.,pre teško....
Takođe problem bi bio i nenormalno uključenje iz Lučana, odmh ispred tunelaOd buduce petlje Lucani do magistralnog puta (Cacak - Pozega) imaju dva mosta na kojima ne mogu ni auti da se mimoidju a kamilioni auto i kamion/autobus, cisto sumljam da ce da puste do Lucana pa posle do Pzoege jer bi nastao haos na tim mostovima a koliko sam upucen nema nikakih informacija o novim mostovima ili o sredjivanju ova dva mosta.