To je stvarno bespotrebno, pogotovo u naselju. Na otvorenom putu, manje više.... šta mislite sad kad je gorivo preskupo, da se ukine ona debilna uredba o obaveznom dnevnom korišćenju svetala, da se ne razbacuje energija i smanji potrošnja. Evo prošlo je 10tak godina od te uredbe pa je pravo vreme da se uporedi da li je nešto doprinela bezbednosti saobraćaja ili smo mi dužni da slušamo svakog debila kome padne na pamet da meće u zakon jer se pali da ga mnogo ljudi sluša
Ишао са Таре до Књажевца и назад! Раде добро и Моравски, штета што није готов, баш би ми легло, али шта је ту је! Лед светла имају смисла, али не можеш проћи технички ако променишO brate, jesi ti to malo bio za Beograd
Nego, šta mislite sad kad je gorivo preskupo, da se ukine ona debilna uredba o obaveznom dnevnom korišćenju svetala, da se ne razbacuje energija i smanji potrošnja. Evo prošlo je 10tak godina od te uredbe pa je pravo vreme da se uporedi da li je nešto doprinela bezbednosti saobraćaja ili smo mi dužni da slušamo svakog debila kome padne na pamet da meće u zakon jer se pali da ga mnogo ljudi sluša
Ne bih se složio da je bespotrebno. Koliko puta ste se iznenadili kada vam iz senke iskoči vozilo iste boje kao i asfalt? Koliko ste puta videli vozilo da vozač ni u sumrak nije uključio svetla, po jakom pljusku, magli...To je stvarno bespotrebno, pogotovo u naselju. Na otvorenom putu, manje više.
Ako ništa drugo, neka bude obavezna samo pozicija i to samo van naselja.
Meni je kratko 2x35W + pozicije izađe skoro 100W
Nedelja je pa je ova nesreća napravila pometnju većem broju vozila sa strane pa je zato dospela u novine. Neznatno kasnije i koju stotinu metara dalje, dogodio se i lančani sudar više vozila.Da malo "zakuvam" diskusiju oko neophodnosti puta do Zlatibora. Biće ovoga sve više nažalost. Deonica je preopterećena, a mnogo ljudi nije svesno realnih mogućnosti ni svog automobila, a ni svojih sposobnosti.
STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD MAČKATA! Automobili rasuti po putu - ima teško povređenih!
Još uvek nije poznato kako je došlo do nesreće!mondo.rs
Da, nažalost zadnjih meseci sa satelita ispada da samo Moravski pošteno napredujeИшао са Таре до Књажевца и назад! Раде добро и Моравски, штета што није готов, баш би ми легло, али шта је ту је! Лед светла имају смисла, али не можеш проћи технички ако промениш
“Ovo je posledica novoformiranog efekta potiska, pre svega kada se pod bolida nađe blizu zemlje i tada bolid kreće da gubi prianjanje.” kazao je Medland na svom Tviter profilu. “Tada bolid kreće da poskakuje, jer mu se prianjanje vraća, pa kada se opet pod približi zemlji ono se ponovo gubi. Da ponovim, Formula 1 je znala da će se to i desiti, ali možda ne tako dramatično.”
Rekonstruiše se od 1 septembra. Preko zime radovi su stopirani i put je ostavljen tako gotovo neprohodan. Ja nisam išao tom deonicom za priboj više nikako. Čekam konačni kraj....Nešto kao seizmolog. Desi se zemljotres, konstatuješ i čekaš sledeći.
Nego, vidim ministar se hvali na Instagramu kako se rekonstruiše deonica od Kokinog Broda do Priboja. Je li istina i kakav je kvalitet radova, ako je neko iz tog kraja? Nisam nikada bio u tom kraju ali mi je definitivno na listi.
I uzgred, imamo li mi neku temu na Beobildu o običnim magistralama?
Da se zaista poštuju studije Srbija bi prvo završila od NBG do Požege i BG obilaznicu, pa bi tek onda počinjala sve ostalo što se gradi.Da, zamisli one "stručnjake" sa završenim fakultetima zaposlenim u ministarstvima i firmama za vračanje, što prave Studije opravdanosti nekog autoputa, a nemaju pojma dal će cena energenta za vozila biti 10 ili 30din/km za 10 godina, a kobajagi vračaju o prometu za 30 ili 50 godina Takođe nemaju blage veze ni kolke će biti putarine. Recimo 2000te je putarina Bg-Ns bila 5 dinara, a danas, 22 godine kasnije je skoro 50 puta skuplja. Znači inflacija putarine je bila skoro 5000%, tj pojednostavljeno gledano oko 200% godišnje. Sem toga ne znaju ni kolki će biti kurs dinara itd itd... Al zato predviđaju promet u Studijama opravdanosti, i to ne iz hobija besplatno ovako kao mi ovde, nego ih još neka budalla plaća za to
Budale (kao R. Srbija) ne plate studiju, nego rade prema idejama političara.Nešto kao seizmolog. Desi se zemljotres, konstatuješ i čekaš sledeći.
Taj put, kao i drugi put iz pravca Prijepolja, od Bistrice do Priboja, je bio katastrofalan. Jednom sam samo prošao tu, dosta loš, uzak seoski put, prepun rupa, prolazak kroz Pribojsku banju, i serpentine do grada poslednjih kilometar dva.Nešto kao seizmolog. Desi se zemljotres, konstatuješ i čekaš sledeći.
Nego, vidim ministar se hvali na Instagramu kako se rekonstruiše deonica od Kokinog Broda do Priboja. Je li istina i kakav je kvalitet radova, ako je neko iz tog kraja? Nisam nikada bio u tom kraju ali mi je definitivno na listi.
I uzgred, imamo li mi neku temu na Beobildu o običnim magistralama?