Ako je most u krivini onda bi i trebalo da ima vrlo blagi nagib.Građani reporteri: "Malo" potonuo noseći stub novog auto-puta kod mosta na Čemernici - Ozonpress :: internet portal
Kako je objavio portal Cemaforum, čitaoci su redakciji poslali fotografije kojima dokumentuju informaciju o situaciji na deonici auto-puta preko reke Čemernice. U objavi se kaže: Prenosimo tekst i fotografije koji su dostavljeni našoj redakciji: Da Aleksandar Vučić nije bio sprečen, pa Ana...www.ozonpress.net
A jes malo ukrivo?
Sta fali ovome, gospodine Portugal?!Nažalost, potražnja te vrste kupaca je otužna: pleskavicea (bljak) i prženi kartofi (pomfrit), živa muzika (pevaljka) i dozvoljeno pušenje unutra. I udri.
Vidi, Miro...Sta fali ovome, gospodine Portugal?!
Pljeskavica je bljak?! Pevaljaka?! Sta bi ti, filharmoniju? I ja je volim, al moze i kafana.
Malo si uvredio i turizam i turiste, a toga svugde ima. Ipak prirodna lepota ostaje. I ti delovi dole su zanimljivi i bogati istorijom. Mene odmah asocira Zona Zamfirova, puno istorijskih licnosti i zanimljiv govor.
A sto se tice manifestwcija, imamo i mi ovamo svasta, posebno izdvajam Rakijadu nebi verovali kako to izgleda uzivo.
Sto se tice onog stuba i slike da je potonui, molim Igora da obrise, sve je to ok i necemo o tome
Kako gde, zavisi šta i koliko jedeš. Hrana im je ponekad odvratna. Imaju oni desetine "srpskih" restorana, ali autentični roštilj u Srbiji im je gastronomski doživljaj par ekselans, pleskavice jedu jer im je mleveno meso uglavnom katastrofa. Atmosfera u našim kafanama i pušenje u zatvorenom prostoru za njih nemaju alternativu, mada su i Makedoniju napali u poslednje vreme.Ugostiteljske usluge su u Bugarskoj mnogo jeftinije nego kod nas.
Ručak za 3 osobe je oko 70 leva, 35 naših
Mislio sam da je u pitanju kim. Uglavnom sta god da stavljaju sve ima isti ukus i odvratan je...... Hrana im je ponekad odvratna........ jer im je mleveno meso uglavnom katastrofa......
Pa to je zato što u sve meću čubricu. J%#$ala ih čubrica.
Ova situacija je samo na ovom delu i to se zove Preko brdo . Auto put ide ispod tako da nece biti problema .NEVEROVATNE SCENE NA GOLIJI U APRILU: Mećava zavejala ljude na putu, žandarmerija u akciji spasavanja (FOTO)
APRILSKI sneg i jak vetar na Goliji su izazvali velike probleme u saobraćaju.www.novosti.rs
Pored autoputa, nekoliko metara ( možda desetak, odokativno) od asvalta. Nije to ni velika kosina, al ocigledno da zemljiste "radi". Bilo je vidljivo i pre 15ak dana kada sam prolazio. Napisah ranije na temi i da je ograničenje na glinenoj sada 120, a cini mi se da ranije nije bilo znakova.Cekaj, nasip koji drzi AP? Jel to sme da se obrusava? Ja sam mislila da su problemu unutra, sto nisu stavili kamen okolo da fiksiraju zemlju ako je to problem