Po cenu da pogrešim, ali ne puno, Aljinovići-Sjenica je rađen letos i jesenas. Put je dobar, sa izuzetkom dela od deponije pa malo ka Sjenici. Na prelazu preko Uvca i ulazu u Sjenicu je rekonstruisan put, barem su bili radovi 1. oktobra.
N.Pazar-Sjenica, vozio sam letos, noću, oko 23h, ali ne sećam se da sam primetio da nešto mnogo fali. Malo su zeznute krivine ka Dugoj Poljani, ali ne sećam se nekih katastrofalnih rupa ( ne znači da ih nema )
Sjenica-Prijepolje pokušao sam u julu da idem tuda i vratio se ka N. Varoši. Nema puta, razrovani makadam. Mislim da je taj put baš potreban u ovom delu Srbije.
Auto-put ka Kotromanu, efikasan način da se s..be Mokra Gora i sve što je do sada uloženo u nju. Retki su turistički (k)rajevi u Srbiji koje ova vlast nije uspela da dokrajči, ali na dobrom su putu, na auto-putu.
Edit:
Ako je put N.Pazar-Tutin, onaj koji vodi od N.Pazara ka Rožajama pa se pred GP Špiljani ( Mehov Krš ) skreće desno ka Tutinu, tuda sam prošao pre 7 dana i izuzev, čini mi se, dva mesta gde je bilo klizište pa mora malo sporije, putu ništa ne fali.