Šta je novo?

Automobilska industrija

To je bio podvig
Било би супер да се то исто уради сад са Заставиним електричним возилима да се ово обележи, али Застава је одавно угашена зарад Фијата. Наредне године ће ово обележити са Југо возилима. Даће Бог да то доживимо и надам се да ће РТС то да преноси.

Kakva crna ekspedicija sa elektro vozilima. Treba da putuju 3 godine dok sačekaju svako punjenje baterije.

Toliko košta verzija "La Prima", dok "Red" električna košta manje.

Električna
Grande Panda Elettrica 83kW (113CV) - 320 km
- RED 24.900 €
- LA PRIMA 27.900 €

Benzinci
Fiat Grande Panda Hybrid 1.2 Hybrid 74KW (100CV) DCT
- POP 18.900 €
- ICON 20.400 €
- LA PRIMA 22.900 €

Screenshot 2025-02-15 at 22.31.49.png

Tenički detalji:

Zanimljivo je da je otišla gore i cena male Pande
Panda - 15.950 €
Pandina - 18.950 €

ево мене из илегале, на захтев једног (полу)писменог форумаша, да са вама поделим један раритет из Лебана:

IMG-20250215-120842.jpg

Заставино погребно возило, иначе је било регистровано до 2021. године. ако неко зна детаље о истом, нека подели са нама

Делује као прерађен Поли. Види се да није кров из једног дела. Чуди ме да Застава није покушала да направи караван верзију 101, мада можда је то због склапања Ладиних модела у Крагујевцу, међу којима и Жигули каравана.

Хм... Делује ми обећавајуће. Волео бих да се ово обестини.

Poslednja izmena:
То сам набавио 2013, ручно рађена макета од једног члана са форума аутобуси.нет.

Da li neko zna koliko se može spustiti cena u autosalonu prilikom kupovine novog auta?
čuo sam da se može malo cenkati, ali koja je suma ok, tj da razmatram

Zavisi do auta, ako je neki stariji model može fino dase spusti. Drugar je spustio za oko 3k nov. Bratu su nudili za neki drugi auto 1k ispod cene polovan.

Zavisi do auta, ako je neki stariji model može fino dase spusti. Drugar je spustio za oko 3k nov. Bratu su nudili za neki drugi auto 1k ispod cene polovan.
Nova Škoda iz salona +- 22.000 evra. Čuo sam da se može spustiti cena, pa da znam koliko da očekujem da spustim ako može :)

Ја имам Шкоду Октавију, 2019. годиште, први власник. Отерао у Шкоду у Чачак да ми ураде процену вредности, никад ми се нису јавили. А таман био спреман да мењам ауто. :ROFLMAO:

E svasta. Pa kao da je ming vaza, a ne parce konfekcije. Sta procenjuju, zna se sta je i kako je, ako nisi slagao da je ispravna i neostecena - to je to.

Купљена код њих, сервисирана код њих. "Главни проценитељ ће вас звати у понедељак", ево прође годину и по дана нико ме звао није. Додуше, нисам ни ја цимао, али ваљда је њима у интересу да ми замене ауто који је купљен код њих и код којих би узео нови. Но добро, можда имамо различите погледе на бизнис.

Vrh