Александар
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 10.09.2010.
- Pohvaljen
- 180
Нисам нашао пропис или одлуку која даје +2к за домаће возило, све што сам нашао су новинарске претпоставке. Пошто ме интересује куповина Панде има ли неки званични извор за +2к субвенција за домаће возило?5 je za bilo koji auto na struju a za ovaj je 7
Uzmeš daciju na struju koja je 20 imas je za 15
Uzmeš fiat na struju koji je 25 imas ga za 18
Gde ima taj Kinez za 10 hiljada, da odem odmah da uzmem jedan...Уз субвенцију је дупло скупљи од кинеског пандана.
Европски аутомобили су конкурентни кинеским само уз царину 100 посто а питање и тада.
Nema zvanični izvor za sada. Samo 5k. A toliko se dobija i za nemački ili hrvatski auto. Ono što je vrlo verovatan scenario od sledeće godine je da će za domaći biti 5k a za ostale će smanjiti.
@Aca87 reče Fiat CEO "hybrid, FULL hybrid"
U Kini.Gde ima taj Kinez za 10 hiljada, da odem odmah da uzmem jedan...
Taj Seagull dosta dobro deluje, kao pravi gradski automobil. Kada bi imao kuću sa garažom gde mogu da ga punim, sve sa solarnim panelima i baterijom da ublažim račune na struju... Sanjao bi kako bi bilo lepo da imam dovoljno para da ga kupimU Kini.
Kinezi napravili električni automobil za 10.000 evra - Energologija
I dok se na Zapadu bore da cijene električnih automobila spuste na 20.000 vura, u Kini je predstavljen još jedan električni model koji je skoro duplo jeftiniji. Njegovo ime je BYD Seagull, a još nije poznato da li će biti u ponudi van domaćeg, kineskog tržišta. Riječ je o malom gradskom...energologija.com
U pozadini je mercedes LP1113 koji se sklapao u Fapu do početka proizvodnje NG serije.Pogledajte prilog 206193
Linija montaže 1976 god fotka iz albuma fabrike poklonjenog titu
Čudan mi model iza @stex_pb
Hahahaha a ja razmišljam kad bi imao izvor nafte u dvorištu da vozim neki 5.0 V8 twin turbo , da me boli briga za elektro auto i gde ću ga punitiTaj Seagull dosta dobro deluje, kao pravi gradski automobil. Kada bi imao kuću sa garažom gde mogu da ga punim, sve sa solarnim panelima i baterijom da ublažim račune na struju... Sanjao bi kako bi bilo lepo da imam dovoljno para da ga kupim