Šta je novo?

Autobuska Stanica BAS

За њих није застрашууће већ животна категорија. Застрашујуће може да буде за људе који никад не лажу, па се деси, једном два пута или наслућује се тенденција лагања. А овде је лагање основна животна девиза. Код ових би било застрашујуће да почну да не лажу.

Pazite dobro šta vam one (ne)prijatne žene na blagajni rade sa kartom, ja sam je sinoć doneo da mi overe za danas i likuša mi je ni manje ni više isekla povratni kupon i nalepila samo onu njihovu rezervaciju.
Velika sreća za mene što me vozač zna, inače bih morao da platim novu i imao štetu 2,000 dinara.

Nije mi toliko zbog para koliko me nervira kada zbog svoje nemarnosti upropastiš nekom drugom putovanje.

Замисли ЕХПО, и туристи из целог света долазе да виде темеље БАС - АСБ.

Па да, из Републике Српске, из Хрватске, из Мађарске, Румуније, републике Северне Македоније, долазиће већином аутобусима да виде ЕХПО. А и већина гостију српског ЕХПО из Србије ће доћи аутобусима у Београд.

Zanimljivo kako svaki tender namerno obesmišljavaju i razvlače da bi na kraju progurali neke direktne dilove po višestruko većoj ceni.

Vrh