Šta je novo?

Autobuska Stanica BAS

Додати само овај знак.
1745523656814.jpeg

Da li služba za čuvanje prtljaga još postoji, iskreno nisam je video na novoj stanici.

Ako su ugašeni, baš šteta, osoblje je tamo uvek bilo ljubazno, nikada nikakav problem, naknada pristupačna, mislim da je bila jedina svetla tačka na celom BAS-u.

Da li služba za čuvanje prtljaga još postoji, iskreno nisam je video na novoj stanici.

Ako su ugašeni, baš šteta, osoblje je tamo uvek bilo ljubazno, nikada nikakav problem, naknada pristupačna, mislim da je bila jedina svetla tačka na celom BAS-u.

Ako su na BAS ukinuli službu za čuvanje prtljaga, Beograd je verovatno postao jedina palanka u Evropi koja ni na železničkoj ni na autobuskoj stanici nema službu za čuvanje prtljaga (osim Španije, zbog antiterorističke regulative iz vremena delovanja ETA). Kažem Palanka, jer i neka sela u Belorusiji to imaju...

Ako su na BAS ukinuli službu za čuvanje prtljaga, Beograd je verovatno postao jedina palanka u Evropi koja ni na železničkoj ni na autobuskoj stanici nema službu za čuvanje prtljaga (osim Španije, zbog antiterorističke regulative iz vremena delovanja ETA). Kažem Palanka, jer i neka sela u Belorusiji to imaju...
Postoji ta služba, pored toaleta

koristio sam bas sada za vikend, dosta prijatnije iskustvo nego onaj stari bas

Šta bi od onih silnih najavljenih pojačavanja aktuelnih i dodavanja novih linija kojima su ovde prisutni neutralni članovi mahali prilikom preseljenja stanice? Pozivam gospodu da probaju da uđu u 89 ili 95 u špicu, posebno petkom, i da nam prenesu svoja iskustva.

Ili što bi rekao onaj jedan iznervirani nenadležni forumaš - našao lik petkom da ide na BAS, pa se žali na gužvu...

Vrh