direktor
Professional
- Učlanjen(a)
- 10.10.2008.
- Pohvaljen
- 45.966
Sad znam te sto skinu tu odnece na nbg i montirati pa da kad nisu imali pre 40 god
Jel ti pravdas sapica
Sad znam te sto skinu tu odnece na nbg i montirati pa da kad nisu imali pre 40 god
Magyarul: Az újonnan épített emelvényeken kezdetben nem volt előtető.In english: The newly built platforms did not have a canopy at first.
Пре ће бити да је Макијавели гледао Вучића на Пинку.Ja se stvarno nadam da je Vučić čitao Makijavelija.
Neverovatna je doza bahatosti u njegovom odgovoru udružena sa neistinom. Ne sećam se da je stara stanica imala nepokrivene perone. Čak je postojao međuperonski prostor tako da putnik nije kisnuo izlazeći iz šalter sale na peron, što je na novoj slučaj. Mlada novinarka, nema dovoljno iskustva da mu na to ukaže. A za nadstrešnicu više puta je rečeno i iz BAS-a i iz Grada da će je biti tek kada se napravi stanična zgrada jer se ta nadstrešnica oslanja na nju! Takav je i projekat. On jednostavno ne pamti šta je rečeno u njegovom prisustvu.
Agresija, koju ispoljava u javnom delovanju je nesto, sto bi trebalo da ga diskvalifikuje iz politike, ali u Srbiji se agresija ne osudjuje. Takodje, u politiku je usao bez ikakvih znanja i kroz praksu je nesto naucio, ali cak i kada predlozi nesto pametno i korisno, njegov odbojni javni nastup, dovodi do toga, da ne bude shvacen ozbiljno.Човек просто није дорастао јавној функцији.
Њега да правдам? Таман посла. Врло лош политичар.Sad znam te sto skinu tu odnece na nbg i montirati pa da kad nisu imali pre 40 god
Jel ti pravdas sapica
Iz Srbije sam.а од овог ламентирања за старом шклопоцијом ми се кења. ево, боли ме, искрено. али .I.
Gledao sam ga u emisiji Oko na RTS-u.Agresija, koju ispoljava u javnom delovanju je nesto, sto bi trebalo da ga diskvalifikuje iz politike, ali u Srbiji se agresija ne osudjuje. Takodje, u politiku je usao bez ikakvih znanja i kroz praksu je nesto naucio, ali cak i kada predlozi nesto pametno i korisno, njegov odbojni javni nastup, dovodi do toga, da ne bude shvacen ozbiljno.
а од овог ламентирања за старом шклопоцијом ми се кења. ево, боли ме, искрено. али .I.
Sada, mnogi se pitaju šta će biti s tom kaldrmom koja je preživela više od pola veka i kakvo će već „čudo“ tu nići…
Надам се да замена неће стати на перонском делу (мада и тамо онај један натпис нису заменили), већ да ће се извршити и унутар самог објекта (натписи и текст испод пиктограма, упутства, обавештења, панои), на картоматима, дисплејима за доласке/одласке и самом улазу у станични објекат, где још није.
zasto bar ne pise na parking mestu kolika je duzina tog mesta?
Živela Srbija čiča?Надам се да замена неће стати на перонском делу (мада и тамо онај један натпис нису заменили), већ да ће се извршити и унутар самог објекта (натписи и текст испод пиктограма, упутства, обавештења, панои), на картоматима, дисплејима за доласке/одласке и самом улазу у станични објекат, где још није.
Ако се већ мења, ништа се неће постићи ако се та замена уради половично.
Надам се да замена неће стати на перонском делу (мада и тамо онај један натпис нису заменили), већ да ће се извршити и унутар самог објекта (натписи и текст испод пиктограма, упутства, обавештења, панои), на картоматима, дисплејима за доласке/одласке и самом улазу у станични објекат, где још није.
Ако се већ мења, ништа се неће постићи ако се та замена уради половично.