Pored Prokopa da se izgradi stanica sa natkritim peronima poput stanice u Bratislavi, sa dva- tri poslovna nebodera bi upotpunilo taj kraj... Još kada bi se povezale tramvajske pruge od Gazele do Autokomande preko budućeg staničnih trga kod Prokopa...Da se nadovezem, podpitanje: Koja bi lokacija onda bila idealna? @Delija
У овом превазиђеном и нефункционалном облику једне централне бус станице ни једна локација не би била добра јер нигде не би било могуће дистрибуирати толики, централизовани аутобуски саобраћај без великих последица.Da se nadovezem, podpitanje: Koja bi lokacija onda bila idealna? @Delija
Dobro, ako nista drugo biće barem relativno lako da se ovo sanira u nekoj srecnijoj, nenaprednoj budućnosti (u odnosu na druga napredna resenja)Једино нормално решење су биле барем две мање станице југ и север а идеално 3-4-5 стајалишта у склопу већих терминуса/чворишта јавног превоза, као што се и ради у развијеном свету.
Не знам зашто толико сикћете на носталгију за старом станицом. Да, била је грозна. ......Шта је ту тако страшно?
Bus je najskuplji, ko bre sirotinja?Честитам нову нефункционалну, привремену аутобуску станицу (али овог пута на погрешном месту) свима који славе.
Сви ови процеси указују на једно - Најбрже растуће социјално раслојавање у свету се тренутно дешава у Србији. Ко још иде аутобусом осим сиротиње, ђака и студената из провинције?
Сиротиња да пева што има и ово. Терај даље!
Sramotno pitanje, kakve god da su, bolje su nego sto su bile. Sto 50 godina nisi postavljao to pitanje nego si se sad setio?Pitanje:
Da li su ove nadstrešnice dovoljno isturene da se ne kisne dok se ubacuje prtljag? Deluju mi kao da su "kratke".
Pa jes' najskuplji, bez sale, jos ako placas peronsku...Daj pet karata
Да не причамо тек о том мега лоповлуку са перонским картама! Да је станица изграђена приватним средствима па и некако. Међутим, у том случају ни један аутобус не би био дужан да користи услуге те станице и онда би та мафијашка оранизација убрзо пропала.
Зато се одржава ова сива зона и зато је искреирана цела прича са градњом станице. Као БАС је кренуо сам то да гради па као остао без пара и онда је град улетео са нашим парама. То им је био план од почетка! А ту је и ствар земљишта које је такође наше.
О да, ово је тако тупав текст. Баш ме брига за станицу као станицу, битно ми је да је на добро месту и да је добро повезана превозом. Стара станица је увек били ужас и јако непријатно место. МНакар је ја као такву памтим.а од овог ламентирања за старом шклопоцијом ми се кења. ево, боли ме, искрено. али .I.
Slažem se. Iz teksta se može zaključiti da je pljačka proporcionalna sa ekonomskim mogućnostima lokalne sredine. Uzeti od svakoga nešto a da niko ne pita : zašto?У Србији сви имамо фиктивно здравсто, сви имамо ретарде, малоумнике и криминалце на власти, сви имамо лош ваздух, затроване реке и земљу, сви имамо корумпиране псве јавне институције...
Јако перфидан текст. Идеја је да меримо у чијем ћошку обора је блато најплиће, никако преко тарабе да се гледа.