BillHicks
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 11.05.2022.
- Pohvaljen
- 3.573
Ako se budemo vracali negde, onda bolje kuci u Zeleznik
kako samo skonto, zeleznik je longterm plan
Ako se budemo vracali negde, onda bolje kuci u Zeleznik
Ipak znamo gde živimo. Ako i bude kontrole, to će biti retko i uglavnom će moći da se parkira nepropisno (i ovde i po celom gradu)Apsolutno. Ima mesta da se napravi kvalitetna Drop-off zona, maks 5min zadržavanje, svaki naredni minut 50-100dinara. Kao na aerodromu.
Srecom, nisu visoke zgrade pa nije bas to istina jer ce broj stanara biti manji od broj korisnika BAS-a.Svakog cuda 3 dana dosta. Kukacemo par dana/nedelja posle business as usual. Sve mi se cini da se premestanjem BAS-a nista spec ne dobija, osim dodatne guzve na nbg. Sto se tice dela gde je bila prethodna BAS, guzva izazvana autobusima ce biti zamenjena guzvom od automobila stanara novih zgrada planiranih na mestu bivse stanice. Presipanje iz supljeg u prazno. Ne daj boze da se radilo na prosirenju saobracajne infrastrukture.
Država duradi nešta.Jutros već problemi.
Meni deluje ok da budem iskren, jedan bus vise oko mosta na Adi, sam most isto ko uvek, vozio sam ka Senjaku blizu sajma, to iskljucenje, tu se malo veca guzva napravila ali nije nepodnosljivo. JG iznenadjujuce slican kao i pre. Videcemo kako ce biti dalje.Kako je jutros u Jurija Gagarina i na prilazima mostu na Adi?
Jedna patrola Bele milicije non stop, i ulazak na Drop-off pod rampom, kao na aerodromu, pa ako se zadržiš duže, platiš lepo ili razbiješ rampu, pošto kamera postoji, lako se i takva bu**** nahvata.Ipak znamo gde živimo. Ako i bude kontrole, to će biti retko i uglavnom će moći da se parkira nepropisno (i ovde i po celom gradu)
E, pa dobro, posto do pre par dana je bila gora.Gledam slike po Guglu, naša autobuska stanica je daleko bolje od onih u Kinšasi i Lagosu, pa čak i od stanice u Alžiru.
Tako da ne znam šta više hoćete
Opet, koliko je realno ljudi to radilo?