Kad idem za Šabac/Loznicu nikad nisam išla na stari BAS nego lepo uđem kod SC-a i uštedim na peronskoj karti.Isto tako u povratku siđem kod SC-a. Za tu relaciju sam sad u nepovoljnijoj situaciji. I ne želim da im plaćam peronsku kartu, treba da vidim kako da uđem u bus na nekoj usputnoj stanici.Skoro tridesetak godina koristim bus kad putujem na relaciji BG-Sabac. Oko tr-cetiri puta vise putnika u autobus je ulazilo na BAS-u nego kod Sava centra. Poneko udje i kod studenjaka. Sada ce svi oni morati da idu na nbg da bi usli u bus.
Kad idem na stari BAS to mi je bliže sa Nbgd jer sednem kod SC-a na tramvaj. Sad mi je o ova relacija nepovoljna jer mi treba više vremena od SC-a do nove BAS.
Jutros je na stanici SC-a, 88ica morala poduže da čeka dva turistička autobusa (nove linije) koje tu sad staju jer su zauzele kompletno stajalište.
Uvek sam izbegavala da sa Banovog brda dođem 85 /89 jer se uvek dugo čeka 95/tramvaj ka SC-u i još pride što su obe linije na različitim stajalištima.
Zasad, njihov projekat sa novom BAS mi UOPŠTE ne odgovara.
Čini mi se na snimcima nove BAS da ljudi nešto mnogo pešače (stara BAS je bila super u tom smislu) i dok pešače, nema nigde WC-a. Da li je moguće da je WC samo na jednom mestu (u glavnoj zgradi)?
Poslednja izmena: