To znam, al ne znam gde tacno.Autokomanda
Na zelenoj povrsini kod sadasnjeg stajalista ili malo napred prema Dusanovcu?
To znam, al ne znam gde tacno.Autokomanda
1TB? Нема шансе да дају толико.
Tako što nisu zamislili, oni ništa ne zamišljajuМене интересује како су замислили
Evo koprcaju se, al sve nešto u krug:A ne može ovo, ne zezajte.
Mada... alternativa je da okreću polukružno ispod Mostara
Postaje zanimljivo kako će se iz ovoga ispetljati mamlazi.
Mozda ni prevoznici ne postuju zakon, ali im se to dozvoljava.
Mogu da ih ucene, da idu obilaznicom i nastave po starom ili da ih kaznjavaju.
Evo koprcaju se, al sve nešto u krug:
Grad Beograd razmatra mogućnost da se na još 2-3 lokacije uspostave "protočna stajališta" po uzoru na buduće stajalište Jug
Grad Beograd razmatra mogućnost da se na još 2-3 lokacije uspostave "protočna stajališta" po uzoru na buduće stajalište Jugwww.ekapija.com
Ali nasmeja me reporter...na NBG će biti BAS a na Autokomandi verovatno KontraBAS!U kakvim uslovima autobuska stanica na Novom Beogradu dočekuje otvaranje krajem septembra?
Treba bi da počne da radi nova autobuska stanica međumesnog saobraćaja na Novom Beogradu. Deluje da stanica nije završena.n1info.rs
Oni još nisu srušili fudeks garazuA onda ide iz Grada druga priča.
Ma neće da ruše jer su parking nazvali "Park and Drive"....inače svuda u svetu se zove "Park and Ride"Oni još nisu srušili fudeks garazu
Ne moze jer Ride-uju oni nas vec 12 godinaMa neće da ruše jer su parking nazvali "Park and Drive"....inače svuda u svetu se zove "Park and Ride"
Jel on to rekao da je stanica Jug na “30 metara” od trenutnig stajališta na Autokomandi ?!?Bovan opet o stajalištu JUG.