Dobra vest, sada će moći i noću da rade!Ne znam da li je neko prijavio da je postavljena rasveta na centralnim stubovima parkinga.
Zasto je zel. stanica vec tako prljava?Obilazak Železničke stanice i nove autobuske stanice u bloku 42
Da vidiš tek kako izgledaju stanice u Zemunu sa onim podzemnim prolazom ili u Krnjači.. Pa u Indiji je čistije...Zasto je zel. stanica vec tako prljava?
Ocajno izgleda! Pa da li nema nikoga da to cisti ili nadgleda?
A taj 1 min stop je redovno parkiraliste za taksiste?
Imaju svoje partijce da ih uhlebe. Proglase za tehnološki višak i za 3 meseca zaposle svoje na istim mestima.Biće to isto kao na železnici, otpustiće većinom izvršne radnike, a administraciju će zadržati i po potrebi proširivati.
Kako se ono zove ah da..racionalizacija.Tacno se vidi da nema mesta za 750 radnika ...
Gordijev čvor u najavi. Možda negde u Švedskama i Norveškama sa trenutnim stanjem u državi.Да се БАС отера у стечај, а новом БАС да руководи ГСП. Таман да се у погону НБГ који је преко пута нове БАС ради прање, сервисирање и точење горива пошто постоје капацитети за то, а да перонска карта буде карта за јавни превоз, по истој цени. Извршни радници да пређу у ГСП да раде на новој станици, администрација да се пребаци у управу града и јавна предузећа где фале кадрови.
Таман и онај мањак паркинга за аутобусе може да се реши паркирањем у кругу погона НБГ.
Došlo je na naplatu sve što nije dobro rađeno sa BAS A.D. Po meni autobuskom stanicom mora da upravlja grad i to na transparentan i racionalan način sa javnim interesom kao prioritetom.
Zaposleni BAS-a u štrajku: Nova stanica do izbora, višak 300 do 400 zaposlenih
Nezavisni sindikat Beogradske autobuske stanice (BAS) održaće danas u podne jednočasovni štrajk upozorenja, kako bi skrenuo pažnju na problem koji sa sobom nosi preseljenje glavne autobuske stanice iz centra grada na Novi Beograd. Kako kažu iz sindikata, stanica će biti preseljena čim bude...n1info.rs
JP Višak zaposlenih u BAS - u + JP BAS.Ако може ГСП у НС да руководи са АС, може и ГСП у Бг. Али видим да ће пре да праве неко ново ЈП.
Ova staza koja ide ka pesackom izgleda mi kao prilaz za pesake.Sta to pored rade zna li se dolazi peron?