Dobra vest, sada će moći i noću da rade!Ne znam da li je neko prijavio da je postavljena rasveta na centralnim stubovima parkinga.
Zasto je zel. stanica vec tako prljava?Obilazak Železničke stanice i nove autobuske stanice u bloku 42
Da vidiš tek kako izgledaju stanice u Zemunu sa onim podzemnim prolazom ili u Krnjači.. Pa u Indiji je čistije...Zasto je zel. stanica vec tako prljava?
Ocajno izgleda! Pa da li nema nikoga da to cisti ili nadgleda?
A taj 1 min stop je redovno parkiraliste za taksiste?
Imaju svoje partijce da ih uhlebe. Proglase za tehnološki višak i za 3 meseca zaposle svoje na istim mestima.Biće to isto kao na železnici, otpustiće većinom izvršne radnike, a administraciju će zadržati i po potrebi proširivati.
Kako se ono zove ah da..racionalizacija.Tacno se vidi da nema mesta za 750 radnika ...
Gordijev čvor u najavi. Možda negde u Švedskama i Norveškama sa trenutnim stanjem u državi.Да се БАС отера у стечај, а новом БАС да руководи ГСП. Таман да се у погону НБГ који је преко пута нове БАС ради прање, сервисирање и точење горива пошто постоје капацитети за то, а да перонска карта буде карта за јавни превоз, по истој цени. Извршни радници да пређу у ГСП да раде на новој станици, администрација да се пребаци у управу града и јавна предузећа где фале кадрови.
Таман и онај мањак паркинга за аутобусе може да се реши паркирањем у кругу погона НБГ.
Došlo je na naplatu sve što nije dobro rađeno sa BAS A.D. Po meni autobuskom stanicom mora da upravlja grad i to na transparentan i racionalan način sa javnim interesom kao prioritetom.
![]()
Zaposleni BAS-a u štrajku: Nova stanica do izbora, višak 300 do 400 zaposlenih
Nezavisni sindikat Beogradske autobuske stanice (BAS) održaće danas u podne jednočasovni štrajk upozorenja, kako bi skrenuo pažnju na problem koji sa sobom nosin1info.rs
JP Višak zaposlenih u BAS - u + JP BAS.Ако може ГСП у НС да руководи са АС, може и ГСП у Бг. Али видим да ће пре да праве неко ново ЈП.
Ova staza koja ide ka pesackom izgleda mi kao prilaz za pesake.Sta to pored rade zna li se dolazi peron?