Šta je novo?

Autobuska Stanica BAS(trenutna i novoplanirana na NBG)

Imao je Šapić onaj svoj naboj, da li valjda da se dopadne ljudima koji su već užasnuti Vesićem bili. Nekako, bilo je priče o lošim nabavkama autobusa, sporim rekonstrukcijama, nekvalitetno rađene, trošenje budžeta na beskorisne stvari - tipa tableti. U principu sve što je narod hteo da čuje.

Jedino što mi se čini da funkcioniše bolje od "promene vlasti" jeste da su aktivnije krenuli da saniraju rupe i vidim da su izbledele linije na kolovozu pojačali odnosno dodali tamo gde ih nije bilo.

Ostalo, što bi nemci rekli, Schnee von gestern (sneg od juče, yesterday's news), takoreći - već viđeno.
 
Poslednja izmena:
Kad je pukla cev bilo je da ce sanirati to mnogo brze nego "oni prethodni". Evo i dalje nisu krenuli tramvaji, ali izgleda da ce u ponedeljak.
 
Pa koji je ovo vic?!? 12,5 mil din je 105 hiljada evra a za stanicu nedostaju desetine miliona evra! Ima li kraja ovoj lakrdiji?
 
Ух, таман да се договарају око раксида још две године, па да се после суде још две
 
Овај Шапић - говорећа глава. Видиш мимику, а слушао, а не слушао, исти ефекат оставља. На његовој позадини Весић изгледа као величина.
 
Nemam ništa lepo da kažem za Gangulu ali govoriti o Čedomiru Antiću i Goranu Vesiću kao nekim pozitivnim kategorijama je blam za svakog čoveka koji ima iq veći od 70.
 
Ja ne znam koliki ti imaš iq ako si zaključio da se o Vesiću govorilo kao o 'pozitivnoj kategoriji', ili da se razmatrala ili veličala integralna ličnost Č. Antića.

Šta dozvoljavaju ljudi ovde sebi, jbt.
 
  • Sviđa mi se
Reagovanja: lol
Vesara je, doduše, operativni gargantuan, spram blagoglagoljivog-ali-indolentnog Antića, koji je, u kompletu s drugim Čedom, i Studentskim klubom, negde tamo 1998. pristupio DS-u, no je Đinđić ubrzo skužio njegove skromne kapacitete, pa ga je, de fakto, a ne želevši da mu poveri ikakve ozbiljnije zadatke sem protokolarnog, portparolskog mesta, promptno i priterao da istupi iz stranke...

nedugo posle, će oterati i Fuksanovića, ali to je već druga priča;)
 
Al da vidiš šta mi je nedavno jedan fantom iz te ekipe, štaviše eks premijer, od ubijenog premijera svojevremeno prigodno nazvan Šahthauzen (jer ga je navodno neki niški biznismen krimos - dakle, tipičan niški biznismen - zbog duga zavario u šaht) napravio kod zgrade:
20220914_080427.jpg

Proteravši motorno vozilo ovuda (!):
20220914_081326.jpg

20220914_080518.jpg

Ete ga, zvrk malečak, ubav mu avto:
IMG-4c4b9d2f1a984ecb43737ec3f71e71ce-V.jpg


Ali i da pohvalimo - popravio je štetu...
A ulaz je nabavio jak lanac sa tvrdim katancem.
 
Еј, па то је онај Зоран Живковић. Он има мрку ајкулу
 
Meni se čini da samo čekaju trenutak da ovo predaju nekome ko će izgraditi poslovni centar, grad će tako dobiti više para nego da gradi stanicu.
Nestvarno mi da grad Beograd ne može da reši ovu situaciju a dosta je vremena prošlo.
 
А мени је, да ти право кажем, нестварно да "Град Београд" (Гангула са сарадницима, могуће и са Ратком Дмитровићем) може да реши било коју ситуацију.
 
Тај. Био је већ министар преко Гангуле, па рекох, вероватно ће и у Стари двор да га доведе.
 
Vrh