Bulbulderac17
Advanced
Ovih 4.5% za BMC su sigurno ovih 4% od Milice Zavetnice.
btw jel stižu ti autobusi više...? Opet probijaju rokove
btw jel stižu ti autobusi više...? Opet probijaju rokove
Na stranu kakvo je održavanje u GSP - u, Škoda je ipak Škoda, a ne neki biorazgradivi kinez. Čak i da je normalna situacija u svetu, da nema korone, rata u Ukrajini, koja je preko noći postala najveći proizvođač svega u svetu, opet ne bih naručivao biorazgradivog kineza, jer tako ćemo daleko brže da dođemo u situaciju da nam kretanje po gradu zavisi od naših ličnih kola.Trolejbusi bkm ne bi bili u takvom stanju da su nakon 7-8 godina ekaploatacije prošli remont i da se održavaju uredno. Ovako, jedan nerešeni problem izaziva nove i vozni park kreće nizbrdo. Zar amo toliko bogati da nam vozila traju 12 godina?
Zaslužili smo mi iz okoline još više ukidanja polazak i još gora vozila od kineza, jer mi ove biramo i ništa bolje nismo zaslužiliIzleda da se od sutra skida 3 vozila sa 101 do daljnjeg. Proveriću sutra svakako.
Da ne idem u off, ali moram se nadovezati, upravo na pomen remonta na koji su očito bačene pare. Trole su nam kao iz horor filma. Danas se vozio neremontovanim i remontovanim beloruskim frankenštajnom, jednim za drugom jer je u prvom neremontovanom bilo vrućina. U paru išle već od terminusa Medak 3. U prvoj osim što je bilo vrućina da crkneš s maskom, standardno se nenormalno tresla i klepetala, međutim ona druga remontovana (čitaj dobro našminkana) me iznenadila. Ta trese i lupa još više, samo što osim dobre šminke sedišta ne vise kao da će otpasti svakog momenta. Na slaviji izašao da uhvatim EKO2 jer ne verujem da će mi se skoro ukazati prilika kad uvek koristim 29 ili 31.Ja mislim da je u remont BKM potrebno uložiti toliko para koliko sam po sebi košta, i opet neće valjati.
U 2024 se par meseci posle remonta već sve trese i užasno je neudoban, lomi kamenje u bubregu na svakoj neravnini.
I jedan i drugi.Pogledajte prilog 133191Pogledajte prilog 133192Cobra i Conecto,zna se ko je bolji !
Jel svaki model iz te fabrike Cobra ili ima neki drugi naziv? Pitam zato što nigde na autobusu ne piše Cobra.Pogledajte prilog 133191Pogledajte prilog 133192Cobra i Conecto,zna se ko je bolji !
Ima naravno pod ime Güleriyuz Cobra GD-272 LF itd...Jel svaki model iz te fabrike Cobra ili ima neki drugi naziv? Pitam zato što nigde na autobusu ne piše Cobra.
Svaki guleryuz je i cobra. Drugi naziv za ovaj model je Ecoline 12.Ima naravno pod ime Güleriyuz Cobra GD-272 LF itd...
No comment. Da su stavili na 52 ajde, ali 85 sve se vidi iznutra.Opet BMC u sihti na 85ici, ovog puta je #3355 radio na 11/85 u drugom delu sihte..