Izvor:Kod:https://imgur.com/rxjZQDg
Wow busu pukao jastuk,sta je tu cudno?U Kosmaju planiraju da rashoduju 46 vozila ove godine, ja ne znam samo šta će da vozi onda kad do tad pocrka još jedno desetak Higera. Pa evo juče sam video 6 mutanta gb. 70, 84, 93, 96, 109 i jednom nisam video garažni broj, a bilo ih je sigurno na još linija po gradu što znači da skoro svi izlaze u saobraćaj, a i oni su bili praktično otpisani još dolaskom Higera. Dolazi najverovatnije 12 Ik 112M iz Zemuna, ali i to su sad jako nepouzdana vozila koja malo malo pa crkavaju, gb. 3239 više ne radi, nego što radi na 307, neko vreme bude tu, pa samo nestane na mesec dva dana. Od svih vozila na liniji 307 se ispostavi kao najpouzdaniji ik 112le 3222 koji je skoro uvek na liniji, a i ako nije pošalju ga na neku drugu liniju. I evo jedne tipične stvari za pogon Zemun, autobus iskrivljen kao kifla pokušava da ode do garaže i grebe asfalt https://www.instagram.com/reel/CbNqDz4sUL5/?utm_medium=copy_link
Ja išao na 38L sa mutantom 84 do Franša i mogu da kažem da ide super, a na 36 sam viđao Mercedese 2003 i juče jednog ikara 103Evo danas na 303 radi Conecto #173, na 305 neki Ikar #493,na 302 neki dvocifreni Ikar.
Fali dosta Higera ove nedelje... Baš me zanima koja vozila rade na 2 pojačane linije.
Na 21A recimo rade samo Higeri.
Procena SzJP da u nedostatku zglobnih vozila i konstantnoj nabavci solo autobusa, neke linije se "zrtvuju" , kao i toliko puta spominjana 83-ka.@I tako
Ako je veća "navala" na 27E, iz kog razloga tu rade solo vozila, a zglobna na 27?
Ne mislim da je trebalo skidati sa 27-ce, samo mislim da i 27E zasluzuje zglobove, koji manjkaju. 27-ca je linija koju odrzava Karaburma, pouzdanija i sa dosta manje ispadanja.Nije tačno da je veća “navala” na 27E. Po brojanju putnika i svemu je 27 jača i popularnija, pritom dobar deo trase “sama”, dok 27E ide po centru sa još 4 linije sve vreme
???Volim kada Filip Cukovic komentarise na kojoj liniji treba zglob, pri tom je iz naselja koje je na silu i suprotno brojanju putnika preotelo zglobove sa 27e, 83 i 89. Hteli su da prave strajk i blokade ali oni nece solo na 52.
Linija je ostala sa zglobnim jedina, sa 53 i 37 su sklonjeni. Sama opslužuje celo naselje. Logično je da ima putnikaKako nema gužve kada sam se u prepunoj 52-ci vratio kući u 20:45h