Potpuno se slažem. Samo dobijamo informacije o linijama poteza 300 i 400 i liniji 83.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=683317#p683317:3rcq3bqz je napisao(la):busspoter » Uto Nov 26, 2019 11:04 pm[/url]":3rcq3bqz]Kad ne moze da se otvori nova tema za pogon Kosmaj daj onda ovu preimenujte... Ovde se samo o tome prica.. Milion poruka koje nista ne govore, stvari koje nisu bitne za diskusiju.
Kvalitet foruma(ove teme) je u poslednje vreme rapidno opao i to se ne menja, samo je sve gore. Ako zelite da pisete dnevnik rada vozila, nemojte pisati 10 poruka dnevno pobogu, upises u beleske na telefonu i onda uvece lepo stavis na forum sa datumom kad su vidjeni i na kojoj liniji i polasku. Ovako nema smisla, gomile strana koje su dosadne za citanje, informacije se ponavljaju, nista zanimljivo..
Diskusije vise nema, a to je glavna stvar foruma, za to sluzi.
Kazi druze sta je po tebi pametno da se pise na ovom forumu. Ako je tema vezana za autobuse GSP-a,onda za sve sto je vezano za iste, moze svako da pise sta zeli,pa kome se kako to svidelo. I mnogima kao i meni tek smetaju strucna misljenja,a najvise opisivanje politicje situacije,loseg odrzavanja voznih parkova,hejtovanja po starim krntijama,ali i po novim autobusima. Ako se ovako nastavi,jedan po jedan ce zaboraviti na ovaj forum,kao sto su i na Autobusi.net zbog pametovanja pojedinaca. Zna se,na forumima jedino nije dozvoljeno vredjanje drugih clanova,psovki... Ljudi se raduju dolasku novih buseva,a posto su najvise u Kosmaju,onda pisu gde se nalazi koji bus. Ja smatram da je to daleko pametnije,jer se saznaju neke novosti,nego da se polemise i prica o stvarima koje nikuda ne vode jer ih mi ne mozemo promeniti i sve se zna odavnobusspoter":26ixvia0 je napisao(la):Kad ne moze da se otvori nova tema za pogon Kosmaj daj onda ovu preimenujte... Ovde se samo o tome prica.. Milion poruka koje nista ne govore, stvari koje nisu bitne za diskusiju.
Kvalitet foruma(ove teme) je u poslednje vreme rapidno opao i to se ne menja, samo je sve gore. Ako zelite da pisete dnevnik rada vozila, nemojte pisati 10 poruka dnevno pobogu, upises u beleske na telefonu i onda uvece lepo stavis na forum sa datumom kad su vidjeni i na kojoj liniji i polasku. Ovako nema smisla, gomile strana koje su dosadne za citanje, informacije se ponavljaju, nista zanimljivo..
Diskusije vise nema, a to je glavna stvar foruma, za to sluzi.
Онај професионални графитер је превазишао све мере. Не знам докле ће се таквим људима дозвољавати да трују форум својим брљотинама.Igor":kipb445w je napisao(la):Sve priče su dobrodošle samo treba imati meru![]()
Brate, ja nisam rekao da ne mozete da pisete sta hocete nego da tih stvari ima previse. Svelo se na to da se prica samo o potezu 300 i 400, a to vecini clanova nije zanimljivo ili nemaju sta da kazu oko toga samim tim se diskusija svodi na uzi krug ljudi i poruke kojih je previse.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=683435#p683435:2v8gzl45 je napisao(la):vlada107 » Sre Nov 27, 2019 2:21 pm[/url]":2v8gzl45]Kazi druze sta je po tebi pametno da se pise na ovom forumu. Ako je tema vezana za autobuse GSP-a,onda za sve sto je vezano za iste, moze svako da pise sta zeli,pa kome se kako to svidelo. I mnogima kao i meni tek smetaju strucna misljenja,a najvise opisivanje politicje situacije,loseg odrzavanja voznih parkova,hejtovanja po starim krntijama,ali i po novim autobusima. Ako se ovako nastavi,jedan po jedan ce zaboraviti na ovaj forum,kao sto su i na Autobusi.net zbog pametovanja pojedinaca. Zna se,na forumima jedino nije dozvoljeno vredjanje drugih clanova,psovki... Ljudi se raduju dolasku novih buseva,a posto su najvise u Kosmaju,onda pisu gde se nalazi koji bus. Ja smatram da je to daleko pametnije,jer se saznaju neke novosti,nego da se polemise i prica o stvarima koje nikuda ne vode jer ih mi ne mozemo promeniti i sve se zna odavno
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока