Potpuno se slažem. Samo dobijamo informacije o linijama poteza 300 i 400 i liniji 83.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=683317#p683317:3rcq3bqz je napisao(la):busspoter » Uto Nov 26, 2019 11:04 pm[/url]":3rcq3bqz]Kad ne moze da se otvori nova tema za pogon Kosmaj daj onda ovu preimenujte... Ovde se samo o tome prica.. Milion poruka koje nista ne govore, stvari koje nisu bitne za diskusiju.
Kvalitet foruma(ove teme) je u poslednje vreme rapidno opao i to se ne menja, samo je sve gore. Ako zelite da pisete dnevnik rada vozila, nemojte pisati 10 poruka dnevno pobogu, upises u beleske na telefonu i onda uvece lepo stavis na forum sa datumom kad su vidjeni i na kojoj liniji i polasku. Ovako nema smisla, gomile strana koje su dosadne za citanje, informacije se ponavljaju, nista zanimljivo..
Diskusije vise nema, a to je glavna stvar foruma, za to sluzi.
Kazi druze sta je po tebi pametno da se pise na ovom forumu. Ako je tema vezana za autobuse GSP-a,onda za sve sto je vezano za iste, moze svako da pise sta zeli,pa kome se kako to svidelo. I mnogima kao i meni tek smetaju strucna misljenja,a najvise opisivanje politicje situacije,loseg odrzavanja voznih parkova,hejtovanja po starim krntijama,ali i po novim autobusima. Ako se ovako nastavi,jedan po jedan ce zaboraviti na ovaj forum,kao sto su i na Autobusi.net zbog pametovanja pojedinaca. Zna se,na forumima jedino nije dozvoljeno vredjanje drugih clanova,psovki... Ljudi se raduju dolasku novih buseva,a posto su najvise u Kosmaju,onda pisu gde se nalazi koji bus. Ja smatram da je to daleko pametnije,jer se saznaju neke novosti,nego da se polemise i prica o stvarima koje nikuda ne vode jer ih mi ne mozemo promeniti i sve se zna odavnobusspoter":26ixvia0 je napisao(la):Kad ne moze da se otvori nova tema za pogon Kosmaj daj onda ovu preimenujte... Ovde se samo o tome prica.. Milion poruka koje nista ne govore, stvari koje nisu bitne za diskusiju.
Kvalitet foruma(ove teme) je u poslednje vreme rapidno opao i to se ne menja, samo je sve gore. Ako zelite da pisete dnevnik rada vozila, nemojte pisati 10 poruka dnevno pobogu, upises u beleske na telefonu i onda uvece lepo stavis na forum sa datumom kad su vidjeni i na kojoj liniji i polasku. Ovako nema smisla, gomile strana koje su dosadne za citanje, informacije se ponavljaju, nista zanimljivo..
Diskusije vise nema, a to je glavna stvar foruma, za to sluzi.
Онај професионални графитер је превазишао све мере. Не знам докле ће се таквим људима дозвољавати да трују форум својим брљотинама.Igor":kipb445w je napisao(la):Sve priče su dobrodošle samo treba imati meru
Brate, ja nisam rekao da ne mozete da pisete sta hocete nego da tih stvari ima previse. Svelo se na to da se prica samo o potezu 300 i 400, a to vecini clanova nije zanimljivo ili nemaju sta da kazu oko toga samim tim se diskusija svodi na uzi krug ljudi i poruke kojih je previse.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=683435#p683435:2v8gzl45 je napisao(la):vlada107 » Sre Nov 27, 2019 2:21 pm[/url]":2v8gzl45]Kazi druze sta je po tebi pametno da se pise na ovom forumu. Ako je tema vezana za autobuse GSP-a,onda za sve sto je vezano za iste, moze svako da pise sta zeli,pa kome se kako to svidelo. I mnogima kao i meni tek smetaju strucna misljenja,a najvise opisivanje politicje situacije,loseg odrzavanja voznih parkova,hejtovanja po starim krntijama,ali i po novim autobusima. Ako se ovako nastavi,jedan po jedan ce zaboraviti na ovaj forum,kao sto su i na Autobusi.net zbog pametovanja pojedinaca. Zna se,na forumima jedino nije dozvoljeno vredjanje drugih clanova,psovki... Ljudi se raduju dolasku novih buseva,a posto su najvise u Kosmaju,onda pisu gde se nalazi koji bus. Ja smatram da je to daleko pametnije,jer se saznaju neke novosti,nego da se polemise i prica o stvarima koje nikuda ne vode jer ih mi ne mozemo promeniti i sve se zna odavno
Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока