Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 293 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    308
Becks tebi bas smeta kad neko ima diplomu a?
Maglenke po zakonu smeju da bacaju do 35m, a stelovanje se vrsni na 25-35 m kako bi one imale nekog smisla.

Evo pozvaću te u toku sledeće nedelje, da ideš sa mnom pa ćemo ja i ti zajedno sve na licu mesta testirati i ispitati, tvoje priručnike i ostale gluposti ćeš ostaviti kući, ja ću ti biti domaćin, bićeš počašćen kao da si u kancelariji a ne u busu, pa ćemo onda ja i ti lepo izađi napolje rasklopiti masku, pogledaćeš koja je sijalica, ja ću u garaži da ti obezbedim istu takvu, doneću je rasklopićemo pa ćemo onda diskutovati o njima. Takođe ću ti pokazati koliko baca sijalica u ovoj masci, slobodno se spremi da meriš, pa da brate ja ne pričam gluposti, sam dođi i napravi detaljno, kolega će ti izaći u susret, ako nemaš ništa protiv ja ću ti biti domaćin tokom posete...
Toliko od mene, i da nisi mi ništa objasnio, ovo što si postavio nisu tipovi maglenki koji se ugrađuju i na koje sam mislio i o kojima sam ti pričao, ali kako drugačije dokazati da si nisi ti pogrešio nego pričom o nečem sasvim drugom.
Pozdravlja te becks89 ;)

bazinga":1o7aut15 je napisao(la):
Becks tebi bas smeta kad neko ima diplomu a?
Maglenke po zakonu smeju da bacaju do 35m, a stelovanje se vrsni na 25-35 m kako bi one imale nekog smisla.
Ako se radi o nekom priučenom smeta mi, jel si se ti tu nešto pronašao?
Dođi i ti, da meriš, trebaće čoveku pomoć ;)

Zaliti se u firmi, to ne vredi nikome, jer oni ce da kazu, kako drugima ne smeta, kad dodju drugi i kazu smeta, oni kazu, to je tako fabrika napravila. I stvarno, sta firma tu moze, sem da cuti i trpi kao i vozac. Solarisi kad su kupovani, poslati su neki iz gradskog poznavaoci, koji rade ko zna gde, usli u Poljskoj u Solarisa, prosetali kroz njega, seli za volan, videli puno dugmica, i rekli to je to, nista ne menjajte, samo stavite ovde pomocno zastitno staklo, bez da se naglasi antirefleksno, vec najobicnija varijanta.
Niko nije rekao, gospodo, da vidimo nocu kako se ponasa vozilo, pa zasto je desni retrovizor previsoko postavljen da se ni na jednom od 200 vozila ne vidi pomocni retrovizor za mrtav ugao koji je zlata vredan u saobracaju.
Zasto niko nije rekao da zadnji migavci budu i gore a ne samo dole, jer to je opcija koja se dobija gratis, samo je trebalo prelistati katalog vozila i opreme!

Sto se tice otkaza, u teoriji je to u lako, ali ima ljudi koji imaju dvoje dece, i jedva sastavljaju kraj s krajem, i zamisli dobije otkaz, pa se 4-5god vuces po sudovima, kako hraniti porodicu, ziveti.. izgubis zivaca, i zivota 10god za tih 4-5 da bi na kraju bio vracen na posao. Veruj mi, nije vredno. Da je sudstvo kod nas normalno, da radi u roku od 2 meseca, to bi bila druga prica.

Ma kakvi stručnjaci, otišli slikali se, videli jedan, slikali se u njemu, jeli pili i za Beograd, a vi vidite šta ćete sa njima ;)

@Beck

Vrlo si vickast i pun duha i to je lepo i prilici tvojim godinama.
Izvini molim te sto nisam nasao sliku adekvatnu da bi ti priznao da nisi u pravu, ali sta ces preferiram mercedes.
Kao sto sam rekao u odgovoru MAN-u nazalost poslednjih godina je funkcionalnost podredjena duzajnu (sto je po meni pogresno), pa nije redak slucaj da ni na automobilima treba da rodis mecku da bi zamenio sijalicu ili nastelovao svetlo.
Eto na mom Mitsubisiju da bi se nastelovala maglenka ili zamenila sijalica u istoj, moras da legnes ispod kola ,zavuces se do pojasa ispod i rasklopis deo plasticne oplate i kroz taj otvor...
Da ti pricam kakva je procedura zamene sijalice na audiju, stilu, jer sasvim slucajno znam?
Vrlo komplikovano, vrlo prljavo - da jeste, ali nije nemoguce.
E tako Beck, nemoj da me teras da donosim gedore torakse i slican alat i da `vam` (kako ti volis da kazes :) ) rasklapam pola prednjeg dela Bus-a

@MAN
Da, razumem te potpuno, ali ja kod mene u firmi i dalje `lajem` bez obzira na posledice. tvrda glava, ne zna za drugacije :bash: :D

Nema potrebe, maska se sklapa, tako da je vrlo pristupačno, kao što rekoh biću ti domaćin, tako da ćeš samo posmatrati... Poziv važi, da ne bude kako ja nemam argumente, slikaj slobodno sve, pa prenesi i ostalima... Toliko od mene :)

Hajmo svi zajedno da ga merimo :D Ja se izvinjavam ali prosto nisam mogao da odolim.

Gorstak89":588h4mom je napisao(la):
Hajmo svi zajedno da ga merimo :D Ja se izvinjavam ali prosto nisam mogao da odolim.
Hahahhahaa :-D

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

becks89":2grbntdt je napisao(la):
Ovo je počelo jer je Šomi rekao da ih treba tući jer koriste maglenke, kao što je onomad isto nešto rekao da ih treba tući jer rade nešto... )
Шоми је ономад рекао да их треба тући зато што и када "блицнем" (дам му до зна да ми нагленке сметају) они упале и дуга светла. У томе предњаче Престови возачи и јако су ме разочарали, јер до скоро то нису радили и важили су за најбоље возаче. Шоми и даље стоји иза реченог јер је такво понашање јако дрско, безобразно и угрожава туђу и моју безбедност.

A da pokrenemo inicijativu redovnije policijske kontrole GSP-a? Lako se odvikneš i od brze vožnje, i od dugih svetala i ostalih stvari kad znaš da će te rebnuti po džepu, poenima ili vozačkoj.

@Gorstak
Da li si svestan bi maksimalno 20 vozila ne racunajuci solarise proslo tehnicki pregled?

Očigledno da nisam :) Ali ovo je pitanje vozača, valjda su prekidači za maglenke i duga svetla ispravni?

A pitanjce, da li je tu kriv budžet ili je tu krivo održavanje tj nerad ljudi tamo?

bazinga":28y0k50e je napisao(la):
@Gorstak
Da li si svestan bi maksimalno 20 vozila ne racunajuci solarise proslo tehnicki pregled?
Nebi prošlo 20 sa Solarisima ;)
Na velikom broju Solarisa su već pocrkale sijalice, nekima isečen abs/asr itd itd...

Kako smiju da sjeku na vozilima koja su u garanciji ,nasta to lici koja aljkavost

Pa seku oni koji daju garanciju, valjda oni znaju kako se popravlja vozilo koje su napravili :D :D :D

Otkazali su jer Ikarbus neće stići da dovrši bus :D
Kada ga oni urade, onda će biti sajma :D

A izbori su ono bjese 16 marta da vidimo i to cudo 2 mercedesa po redu iz ikarbusove kuhinje

Danas kod sam prolazio ulicom Gavrila Principa odjednom nešto puče a to lastin autobus zakačio po strani automobil koji je čekao zeleno na semaforu, trubi mu ovaj jadnik iz kola da stane, dok je izašao iz kola autobus već uhvatio štraftu, bio je tako brz da nisi ni mogao zapamtiti maltene broj.

Haos.

Vrh