Saznao sam da remont šasije i oplate jednog IK-103 autobusa košta oko 17.000E, po meni mnogo...
Sinoć sam se upoznavao sa programom, uradio sam ćirilične natpise za garažu, slobodnu vožnju, probnu vožnju, prevoz dece, takođe i ispise na unutrašnje displeje
Na već postojeći paket BGD linija koji postoji, dodaću posebne ćirilične linije dakle postojaće npr. linija 78 i linija 78A (ćirilični natpis) i biće sortirano jedna ispod druge dakle 76.76A, 77, 77A, 78, 78A itd itd itd, tako da će svako moći da izabere font i pismo kojim će biti ispisan smer.
Pored toga biće ubačena čestitka "Srećnu Novu godinu želi vam GSP Beograd", "Srećan Božić želi vam GSP Beograd" i "Srećan Vaskrs želi vam GSP Beograd", trenutno nemam bolju ideju za ove natpise...
Ovo izvinjavamo se, može da se izvede, ali moram prvo da testiram da bih mogao da znam kako će se ponašati u praksi... Imam probni i za to u prvom delu ide Izvinjavamo se koje traje 2 sekunde posle toga menja se natpis i stoji Vozilo nije u saobraćaju, a na mestu linije stoji tužni smajli kao što postoji na Busse displejima
To je to za sada, pored standardnog ispisa na unutrašnjim displejima "Linija br. 78: Zemun Novi Grad - Banjica II, Datum: **.**, Vreme: **:** mislim da nebi trebalo ništa dodavati, sem što bi ovo datum, vreme i ispis promenio u ćirilicu. Dajte predloge, posla ima dosta, ali kad radim onda da odradim odmah
Evo jedne slike kako to izgleda u programu...