Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 332 94,9%
  • BMC

Glasovi: 18 5,1%

• Ukupno glasača
    350
Stiže nova ergela..
Kažu, zadržali su isti kvalitet. 😃

Koliko su Akije očajne i dosadne po meni 🤮

Inače, iz mog iskustva 112M Ikarbusi su najkvalitetnija solo vozila koje GSP ima sad. Na 38ici su divni i odlično podnose užasne rupe u Miloševom Kladencu. 2. po kvalietu su Higeri (meni su dobri) a onda na 3. teška odluka dal su to Otokari ili BMCovi

Poslednja izmena:
Najbolji i najlepši autobusi pored Solarisa po meni 🥹
Šteta što pogon Zemun nema SAMO Solarise i Ikarbuse. Njihove linije su prelepe sa ovim autobusima.

Poslednja izmena:
Ja lično volim GSPove Otokare više ali znam da nisu baš kvalitetni. Volim i BMCove iskreno i teško mi je odrediti koji više volim i teško mi je da procenim koji je gori po kvalitetu.

Акије су од свих турских гована убедљиво најгоре. има једна нова која вози на 39, шипке на средњим вратима су већ испале
Po kvalitetu verovatno najgori, a za vozače su okej, bar po onom što vidim i čujem.

09.10.
AS Topola
20251009_102840.jpg

Danas pre podne sam uočio solo plavušana na 52. Ako već ne znaju šta da rade sa novim solaćima onda neka napokon uvedu tu mučenu 93-ku makar sa privatnicima umesto što samo srozavaju zglobne linije.

Danas pre podne sam uočio solo plavušana na 52. Ako već ne znaju šta da rade sa novim solaćima onda neka napokon uvedu tu mučenu 93-ku makar sa privatnicima umesto što samo srozavaju zglobne linije.
Solo su redovni na 52. Linija je ugovorom polovično zglobna, polovično solo.
Što se 93 tiče, sve više deluje da je bila u pitanju samo prazna priča.

Solo su redovni na 52. Linija je ugovorom polovično zglobna, polovično solo.
Što se 93 tiče, sve više deluje da je bila u pitanju samo prazna priča.
Nažalost produžavanje linije 612 do besmislenog terminusa blok 20 je skoro ugasila mogućnosti za uvođenje iščekivane linije 93.
612 redovno sad ima manje od 10 putnika u proseku, i u špicu praznjikav.
Često se desi da vidim 0 putnika.
612 je trebalo umesto ka bloku 20, staviti da ide bliže BAS i bloku 58 dole.
Pojačali su 52-ojku prošlog meseca i ima 15 vozila radnim danima, a vikendom ide na 8 minuta umesto 10.

Vrh