Pa ja vidim napredak, i ni jedan od mladih plavaca na 23-jci uopšte nije loš za moj pojam. Taj napredak apsolutno vide i vozači. Uvek mi je smetalo to preterano pljuvanje, kao da su i domaći autobusi bili besprekorni, a i renomirani bez i jedne jedine mane. Ako je ovaj sa slike ostao u tom položaju, isključivo je krivica vozača, koji je zablokirao okretnicu. M seriju hvališ, kao voliš Ikarbus, ok i meni je oduvek bio drag, al malo to mora i objektivnije. Ulete solaći na 37, vrata i dalje problem nažalost, karoserije odlične, vrlo čvrst i povozan autobus odlične mehanike, al podolit se brzo raspadao, a najgora im je užasna toplotna izolacija. Autobus je bukvalno neupotrebljiv čim temperature pređu 15C. Mislim da je to moglo i naknadno da se reši da se htelo. Ikarbus nije imao kad doduše. Klima im nikada nije radila ni napred da to bude kako treba. LE je pozadi i bože pomozi, al opet bez prozora i dobre klime od srednjih vrata ka nazad je često nepodnošljivo leti. I Higer kakav god da je, jedini je potpuno human bus iz Kosmaja na 37 sa novim Otokarima. Pored Solarisa svašta je kotrljalo beogradskim ulicama, pa i razni Turci pre 10 i više godina, i apsolutno ima napredka kod njih. Meni kao putniku, da nije Akiee, uglavnom svi ok, podnošljivi, ono prosto zadovoljavajući, da mi nije muka da uđem u njih. Da kukaš kao majstor na njih, pa da razumem ili kao vozač eventualno.