Aj u sto marki da nece biti prevoza![]()
hahahhahahah dobra foraNe širi dezinformacije. Biće prevoza, samo neće izlaziti u saobraćaj.
Google Maps je tvoj prijatelj. Linije javnog prevoza su uvezane u mapu i navigaciju.Ako neko može da mi pomogne , da mi kaže kako najjednostavnije doći do autobuske stanice Miljakovac pijaca u Vareškoj - početna tačka je glavna železnička stanica Prokop (bus stop) - hvala unapred (ne poznajem autobuske linije u Beogradu)
ideš peške uzbrdo do stanice železnička stanica bgd centar i tamo uhvatiš 94. ukucaj na google maps ako ti nije jasno kako
Imam identično iskustvo sa plavim BMC-om na 77. Urlao i jedva izvukao uzbrdicu, bukvalno mileo u Starine Novaka izmedju Cvijiceve i 27. marta.Već par BMCova se isključilo sa 18 i otišlo za garažu. Krševi. Uzbrdo kad idu urlaju i idu 10 na sat, unutra vibrira. Barem radi klima tj. radila je jer su otišli za garažu. Ima ih još sigurno.
A ovi od Sage Trans, solo, idu kao metak, čak i uzbrdo.Imam identično iskustvo sa plavim BMC-om na 77. Urlao i jedva izvukao uzbrdicu, bukvalno mileo u Starine Novaka izmedju Cvijiceve i 27. marta.
zato što su dizelaši.A ovi od Sage Trans, solo, idu kao metak, čak i uzbrdo.
Ko bi rekao da je tolika razlika![]()
Tako je, C&LC ima nekoliko dizel primeraka i oni idu kao metak, dok se gasni vuku.zato što su dizelaši.