Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 325 94,8%
  • BMC

Glasovi: 18 5,2%

• Ukupno glasača
    343
Ako neko može da mi pomogne , da mi kaže kako najjednostavnije doći do autobuske stanice Miljakovac pijaca u Vareškoj - početna tačka je glavna železnička stanica Prokop (bus stop) - hvala unapred (ne poznajem autobuske linije u Beogradu)

ideš peške uzbrdo do stanice železnička stanica bgd centar i tamo uhvatiš 94. ukucaj na google maps ako ti nije jasno kako

Pozdrav ljudi...
Vidim da je bilo price oko 886... pa bi Vam prenesem informacije iz prve ruke.
Okupili smo se sa idejom da sacuvamo jedno vozilo MAN SG 313 iz donacije Japana i uspeli smo u tome.
Vozilo je vlasnistvo udruzenja i zelim da pozovem sve zainteresovane da se uclane.

Ako neko može da mi pomogne , da mi kaže kako najjednostavnije doći do autobuske stanice Miljakovac pijaca u Vareškoj - početna tačka je glavna železnička stanica Prokop (bus stop) - hvala unapred (ne poznajem autobuske linije u Beogradu)
Google Maps je tvoj prijatelj. Linije javnog prevoza su uvezane u mapu i navigaciju.

Prilozi

• mapa.png
    mapa.png
    80,3 KB · Pregleda: 64
Već par BMCova se isključilo sa 18 i otišlo za garažu. Krševi. Uzbrdo kad idu urlaju i idu 10 na sat, unutra vibrira. Barem radi klima tj. radila je jer su otišli za garažu. Ima ih još sigurno.
Imam identično iskustvo sa plavim BMC-om na 77. Urlao i jedva izvukao uzbrdicu, bukvalno mileo u Starine Novaka izmedju Cvijiceve i 27. marta.

I gasni mogu da povuku, al očigledno imaju često problem sa safe modom, pa gube vuču. Nisu to baš tako slabi motori, niti metan baš toliko ubija obrtni moment. Svakako da je dizel bolji za uspone, i uopšte brdovit teren.

Kao avioni se čuju dok usporavaju i ubrzavaju. I crveni i plavi gasni. Jel to ventilator ili kompresor klime? Nisu se toliko drali zimus.

Vrh