Jel moguće da ovaj gasni Otokar nema staničnu kočnicu? Na desnoj strani table nema komande za staničnu, a i primetio sam da vozač svaki put diže ručnu kad stane, što nije karakteristično za vozače jer svako upali stanicnu
MOLIM !!!! Zašto LDM i C&LC uzimaju Potez 600?Pogledajte prilog 236147
Na mapi se vide nova vozila Mercedes Benz Conecto zglobni solo. Solo je namenjen za LDM, a zglobni je namenjen za C&LC. Uzimaju potez 600 od Strele. Pola C&LC, Pola LDM
Nažalost nije tačna informacija.MOLIM !!!! Zašto LDM i C&LC uzimaju Potez 600?
Da li uzimaju ceo potez i kada ih uzimaju?
Ja bih ipak pre da vozim nov autobus, nego matorce stare 20 godina zrele za rashod. Sve je to lepo, nostalgija itd, ali realno novi Bmc je 5 puta komforniji za vozača, nego ti stari autobusi. Imao sam prilike da sednem u ovog Bmc-a i Japanca u istom danu i uverim se u razliku.ja se neću ustručavati kao ti. prezirem ih i mnogo bih rađe zamenio onih poslednjih 10 japanaca koji su posečeni i 10 ik201 i umesto njih posekao 20 plavih g***na.
dabogda više nikad ne kupili vozilo iz pašaluka.
Ustalio se na 27E već jedno mesec dana sigurno, vozio sam se njim nekoliko puta i ima stvarno turbo brza vrataMene više zanima otkud plavi zglobni na 27E. To ga NBG pustio?
Karaburma 27Mene više zanima otkud plavi zglobni na 27E. To ga NBG pustio?
6 ili 4? Znam za 4 polaska, a ovo za 6 se mislilo zbog dva solo BMC-a za koje je ispalo da su dati Kosmaju. Eventualno ako se nešto nije promenilo u međuvremenu...Не, НБГД има 6 полазака на 27Е.
Uf što volim. Neka još BMC krševa "zadimi".
To što su krševi ne znači da ih ne volim, ali ne ni da ih volim mnogo. Ok su mi.
Ja navijam za Higere.ja se neću ustručavati kao ti. prezirem ih i mnogo bih rađe zamenio onih poslednjih 10 japanaca koji su posečeni i 10 ik201 i umesto njih posekao 20 plavih g***na.
ja se neću ustručavati kao ti. prezirem ih i mnogo bih rađe zamenio onih poslednjih 10 japanaca koji su posečeni i 10 ik201 i umesto njih posekao 20 plavih g***na.
Uzeli su celu LastuDa li ce Mozda Strela uzimati neke linije u budućnosti?
Узеће цео приград (Ластра њихова фирма такође ће вероватно држати комплетан Лазаревац) све остало са приграда Стрела.Da li ce Mozda Strela uzimati neke linije u budućnosti?
3 je bilo nznm sad6 ili 4? Znam za 4 polaska, a ovo za 6 se mislilo zbog dva solo BMC-a za koje je ispalo da su dati Kosmaju. Eventualno ako se nešto nije promenilo u međuvremenu...
Ja samo znam za drugi grad. Strela je kupila Lastu Valjevo i obavljaće gradski prevoz umesto Laste.Da li ce Mozda Strela uzimati neke linije u budućnosti?