Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 319 94,7%
  • BMC

Glasovi: 18 5,3%

• Ukupno glasača
    337
Постоји опција у апликацији да се провери зашто стоји црвена тачка, све је објашњено, радови су у Винчи.

inače, sad sam bio u 3309 na 9a. bus ne škripi, osim motora, ali količina kartona i papira potrebna za to je neverovatna.

Prilozi

• IMG_20250428_114145.jpg
    IMG_20250428_114145.jpg
    89,9 KB · Pregleda: 135
Ili još bolje, da se "doniraju" drugim gradovima, jer po paši sad možemo da doniramo starija vozila i da kupujemo nove kante.

po kom sistemu kad je granica 10 godina? neće bacati dok ne moraju.
Ti kao da si odsečen od realnosti i dešavanja? Pa od 1.1.2027. počinje da važi pravilnik da svako vozilo koje ulazi u gradsku zonu 1 mora da bude na gas, električno, ili hibridno. Kada i ako se ostvari nabavka za 170 novih gasnih solo autobusa, svi dizel solo autobusi lete iz grada i biće donirani drugim gradovima, kao što je šapić i najavio prilikom donira ja Solarisa Novom Sadu.

Ti kao da si odsečen od realnosti i dešavanja?
E nek si mi rekao.

Pa od 1.1.2027. počinje da važi pravilnik da svako vozilo koje ulazi u gradsku zonu 1 mora da bude na gas, električno, ili hibridno. Kada i ako se ostvari nabavka za 170 novih gasnih solo autobusa, svi dizel solo autobusi lete iz grada i biće donirani drugim gradovima, kao što je šapić i najavio prilikom donira ja Solarisa Novom Sadu.

Zaboravio sam na taj propis, koliko ih ima ne bi me čudilo da ima i međusobno isključivih propisa.

Imajte u vidu da su svi ti propisi skloni izmenama i ukidanjima.

Pa neka nova vlast. Samo što će do tad sve što valja da bude donirano i otpisano. Ostaju samo turski i budući kineski krševi.

Sad je već sve gotovo, poslednja šansa su bili prošli izbori. Šta ti znači da ukidaš starosnu granicu, ili bilo šta drugo, kad će nam ostati samo vozila iz turske i kine.

Sad je već sve gotovo, poslednja šansa su bili prošli izbori. Šta ti znači da ukidaš starosnu granicu, ili bilo šta drugo, kad će nam ostati samo vozila iz turske i kine.
Pa jeste za ovu turu buseva. Imali smo sreće da Solarisi ulaze u 13. godinu rada, jer bi po ovome stradali i da su dosta mlađi. Ali sve to treba ukinuti zbog toga što će valjda nekad ponovo da se kupuju kvalitetna vozila. Bar se nadam.

To znači da vozila idu u staro gvožđe posle tri godine. 😎
Мислим да се мисли да у том тренутку у возном парку немамо возило старије од 3 године и да ће та возила гурати дуго година било би сулудо да се мисли на то да се расходују после 3 године рада мада ме од ових акрепа на власти ништа не чуди

Poslednja izmena:
Pa neka nova vlast. Samo što će do tad sve što valja da bude donirano i otpisano. Ostaju samo turski i budući kineski krševi.
Штета што Јапанце нису донирали неком месту у Србији нпр. Босилеград могли су још да гурају него их посекоше ментоли

3248 ovako trenutno vozi na 82.

Prilozi

• IMG_20250428_185007.jpg
    IMG_20250428_185007.jpg
    96,3 KB · Pregleda: 34
  • IMG_20250428_185436.jpg
    IMG_20250428_185436.jpg
    152,5 KB · Pregleda: 36
Vrh