Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 318 94,6%
  • BMC

Glasovi: 18 5,4%

• Ukupno glasača
    336
Jel moguće da ovaj gasni Otokar nema staničnu kočnicu? Na desnoj strani table nema komande za staničnu, a i primetio sam da vozač svaki put diže ručnu kad stane, što nije karakteristično za vozače jer svako upali stanicnu

MOLIM !!!! Zašto LDM i C&LC uzimaju Potez 600?
Da li uzimaju ceo potez i kada ih uzimaju?
Nažalost nije tačna informacija.
Strela će verovatno zadržati potez 600.
A i zašto bi ldm takav kakav je uzeo nešto kvalitetno (delimično) kao što su konekti, a i clc grupa ima samo poneki model scania i man-a. LDM i nije sinonim za naručivanje renomiranih marki autobusa, nego uzimala generalno vozila iz Belorusije, Irana/Tadžikistana, Turske.

Mirijevo
1000004568.jpg

Uf što volim. Neka još BMC krševa "zadimi".

To što su krševi ne znači da ih ne volim, ali ne ni da ih volim mnogo. Ok su mi.

ja se neću ustručavati kao ti. prezirem ih i mnogo bih rađe zamenio onih poslednjih 10 japanaca koji su posečeni i 10 ik201 i umesto njih posekao 20 plavih g***na.

dabogda više nikad ne kupili vozilo iz pašaluka.

ja se neću ustručavati kao ti. prezirem ih i mnogo bih rađe zamenio onih poslednjih 10 japanaca koji su posečeni i 10 ik201 i umesto njih posekao 20 plavih g***na.

Ja bih ipak pre da vozim nov autobus, nego matorce stare 20 godina zrele za rashod. Sve je to lepo, nostalgija itd, ali realno novi Bmc je 5 puta komforniji za vozača, nego ti stari autobusi. Imao sam prilike da sednem u ovog Bmc-a i Japanca u istom danu i uverim se u razliku.
To što je ova vlast uzela Bmc pre nekog Solarisa, Mana, ili Mercedesa je već druga tema.

Mene više zanima otkud plavi zglobni na 27E. To ga NBG pustio?

Primetio sam da jedan BMC na 18 isto ima brz i jak sistem otvaranja krila prvih vrata. Zašto?

Uf što volim. Neka još BMC krševa "zadimi".

To što su krševi ne znači da ih ne volim, ali ne ni da ih volim mnogo. Ok su mi.

Ja navijam za Higere. 😌

Da se što pre kvalifikuju za otpad. Na ovaj, onaj, koji god način... Samo da se što pre tornjaju.

Da li ce Mozda Strela uzimati neke linije u budućnosti?
Узеће цео приград (Ластра њихова фирма такође ће вероватно држати комплетан Лазаревац) све остало са приграда Стрела.

Vrh