Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 316 94,9%
  • BMC

Glasovi: 17 5,1%

• Ukupno glasača
    333
ja ne mogu da opišem koliko meni plavi qrc i 15 ne idu... 15 je za ikarbuse i tačka...prosto su srasli jedno uz drugo i greh je odvojiti ih.

Ово нема смисла, прво питање је шта је са возилима која су из гараже имала први полазак са Зеленог венца? Губе се ти поласци?
Linija je postala kružna kao tramvaj 2. E sada zamislite sve linije u Beogradu kao kružne

ja ne mogu da opišem koliko meni plavi qrc i 15 ne idu... 15 je za ikarbuse i tačka...prosto su srasli jedno uz drugo i greh je odvojiti ih.
Ово и ја мислим. Тим пре што је Икарбус из Земуна, таман за 15, земунска линија. Почетком 2016. је једно време 15 држао Нови Београд, па је ишао Соларис, исто је било некако неадекватно.

Ima jer je 88 dolaskom strele nepouzdana 511 ne zalazi u centar,a opterećene polaske ne 37 drži kosmaj umesto novog bg,tako da je do grada solaris skoro uvek skroz popunjen.
Ne baš. 88 je i dalje glavni oslonac za taj potez. 88 je funkcionisala nešto bolje sa GSPom, bilo je nešto manje ispada u odnosu na sad sa Strelom.

Sasvim logičan sled zbog smanjene turaže i sporijih vozila zbog tastera i senzora za vrata

Зна ли се како ће ићи аутобус у Винчи кад крену радови? Хоће ли ићи аутобус или минибус?

Зна ли се како ће ићи аутобус у Винчи кад крену радови? Хоће ли ићи аутобус или минибус?
С обзиром да су одложени радови за понедељак, врло је могуће да су се за**бали. Неће моћи аутобус да прође кривину Јагодинске и Белог Брда.

Idealna prilika da se oprostimo od Japanaca i usput da porazgovaramo sa Gangulpašom:

1000006168.png

Koliko ukupno vozila radnim danom saobraća na 27E ? Iskreno, nikada nisam video nijedan zglobni bus na toj liniji uživo, a prolazi kroz moj kraj.

Vrh