Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 316 94,9%
  • BMC

Glasovi: 17 5,1%

• Ukupno glasača
    333
Karaburma uzme (vrati) sve polaske na 27 i 95, a da 65 NBG-u.

Pa u postu piše dajemo a ne uzimamo ili ponovo vraćamo polaske sa 27 i 95. Pri tom, neko je napisao da NBG uzima pola a ne celu 65-icu. Čak i ako bi uzeo celu i dalje je broj NBG autobusa na 95 i 27 znatno veći nego ukupan broj na 65. Reklo bi se da će opet biti nekakva kombinatorika ali u ovom trenutku nije jasno kakva.

LE никако нису зрели за замену, могли би још возити али никако нису за линије које тренутно Космај држи, једино за 3А можда.
neka uzmu 70 od onih de**la što ne znaju da operu autobus i nek bude 70 full sa LE umesto higera.

Možda neće ni vraćati ništa. Navodno NBG ima baš dosta viška vozača. Videćemo... Jako je nepovoljna situacija za sve pogone, moraju ovako da dele šta stignu da za svakog bude koliko-toliko posla. Ne trče u Strelu svi kao što su neki očekivali.

Jao samo da se više nikad ne vozim sa IK112LE... Kada temperatura pređe 25 °C, budu nepodnošljivi 🥵

Koliko sam se samo leta patio u tim grejalicama, ono pozadi furuna od 50°C.
Biće ovo teško leto ljudima koji su osuđeni na njih.
5 prozora ukupno, od toga dva na sredini pa sedne neki bakutanera sa fobijom od promaje, pa se skuvaš kao pire krompir.

#3211 ne znam da li i dalje vozi, jako nestabilna jedinka.

Jao samo da se više nikad ne vozim sa IK112LE... Kada temperatura pređe 25 °C, budu nepodnošljivi 🥵

5 prozora ukupno, od toga dva na sredini pa sedne neki bakutanera sa fobijom od promaje, pa se skuvaš kao pire krompir.

Radi na 3A

То је једини разлог зашто сам увек мрзео ИК112ЛЕ немају никакву климу лоша скроз.

Ustvari, najviše bi imalo smisla da se samo NBG autobusi sa 27-ice prebace na 65-icu i tako cela 27 bude Karaburma a 65-ica pola - pola. Jer Trg republike je podjednako udaljen od oba pogona a Bežanijsko groblje je znatno bliže Novom Beogradu. 95-icu definitivno u tom smislu ne treba dirati, za nju je najbolje da je oba pogona približno ravnomerno pokirivaju.

Vrh