to bože, biće još više solarisaПола 65 иде Новом Београду изгледа, видим да је Бобан јутјубер избацио на стори на инстаграму.
ne baksuziraj i ne daj ideje sekretarijatu, ako bude tako dolazim ti ja u kaluđericu lično dan nakon što uzmuAko 65 ode na novi bg slace samo solo bmc
Pa u postu piše dajemo a ne uzimamo ili ponovo vraćamo polaske sa 27 i 95. Pri tom, neko je napisao da NBG uzima pola a ne celu 65-icu. Čak i ako bi uzeo celu i dalje je broj NBG autobusa na 95 i 27 znatno veći nego ukupan broj na 65. Reklo bi se da će opet biti nekakva kombinatorika ali u ovom trenutku nije jasno kakva.Karaburma uzme (vrati) sve polaske na 27 i 95, a da 65 NBG-u.
A za liniju 65, kao i za liniju 95, bi bilo najbolje da bude po pola pokrivena Karaburmom i NBG-om, 27-ica može i ovako (pola - pola) i onako (samo Karaburma).Karaburma uzme (vrati) sve polaske na 27 i 95, a da 65 NBG-u.
najbolje bi bilo da bude full solaris, a ove plave kante nek vrte po 31ci koja je već full plava.A za liniju 65, kao i za liniju 95, bi bilo najbolje da bude po pola pokrivena Karaburmom i NBG-om, 27-ica može i ovako (pola - pola) i onako (samo Karaburma).
neka uzmu 70 od onih de**la što ne znaju da operu autobus i nek bude 70 full sa LE umesto higera.LE никако нису зрели за замену, могли би још возити али никако нису за линије које тренутно Космај држи, једино за 3А можда.
Nije, već 2 panela na tom otokaru viseopet montaža?
Nisam se vozio, video na instagramu. On je već od jutros u saobraćaju.vozio si se njim? koliko je on već u saobraćaju?
Možda neće ni vraćati ništa. Navodno NBG ima baš dosta viška vozača. Videćemo... Jako je nepovoljna situacija za sve pogone, moraju ovako da dele šta stignu da za svakog bude koliko-toliko posla. Ne trče u Strelu svi kao što su neki očekivali.Karaburma uzme (vrati) sve polaske na 27 i 95, a da 65 NBG-u.
Mozene baksuziraj i ne daj ideje sekretarijatu, ako bude tako dolazim ti ja u kaluđericu lično dan nakon što uzmu![]()
Bmc sa 27 i Solarise sa 95Ako 65 ode na novi bg slace samo solo bmc
Radi na 3AJao samo da se više nikad ne vozim sa IK112LE... Kada temperatura pređe 25 °C, budu nepodnošljivi
Koliko sam se samo leta patio u tim grejalicama, ono pozadi furuna od 50°C.
Biće ovo teško leto ljudima koji su osuđeni na njih.
5 prozora ukupno, od toga dva na sredini pa sedne neki bakutanera sa fobijom od promaje, pa se skuvaš kao pire krompir.
#3211 ne znam da li i dalje vozi, jako nestabilna jedinka.
Svaki dan sam u garaži i ima sigurno bar 50 ako nema tolikoProšao sam oko 16h pored pogona Novi Beograd, znači u špic svih špiceva. U garaži je onako odokativno barem 80 Solarisa, ako ne i više.
Чак и не изгледају лоше у ‘Немањићкој’ плавој мада не знам по ком критеријуму се фарбају аутобуси ако имамо црвених који су млађи од 2 године?#3738 & #3743
Pogledajte prilog 233556
То је једини разлог зашто сам увек мрзео ИК112ЛЕ немају никакву климу лоша скроз.Jao samo da se više nikad ne vozim sa IK112LE... Kada temperatura pređe 25 °C, budu nepodnošljivi
Koliko sam se samo leta patio u tim grejalicama, ono pozadi furuna od 50°C.
Biće ovo teško leto ljudima koji su osuđeni na njih.
5 prozora ukupno, od toga dva na sredini pa sedne neki bakutanera sa fobijom od promaje, pa se skuvaš kao pire krompir.
#3211 ne znam da li i dalje vozi, jako nestabilna jedinka.
Ustvari, najviše bi imalo smisla da se samo NBG autobusi sa 27-ice prebace na 65-icu i tako cela 27 bude Karaburma a 65-ica pola - pola. Jer Trg republike je podjednako udaljen od oba pogona a Bežanijsko groblje je znatno bliže Novom Beogradu. 95-icu definitivno u tom smislu ne treba dirati, za nju je najbolje da je oba pogona približno ravnomerno pokirivaju.Karaburma uzme (vrati) sve polaske na 27 i 95, a da 65 NBG-u.