Kao što sam i rekao sinoc, Gsp do 9, a privatnici uopšte ne izlazeBeograd je stao, ni jedan autobus ne vozi
Kao što sam i rekao sinoc, Gsp do 9, a privatnici uopšte ne izlazeBeograd je stao, ni jedan autobus ne vozi
Do 10 je vozio GspKao što sam i rekao sinoc, Gsp do 9, a privatnici uopšte ne izlaze
Nece , izgleda do ponedeljkaDa li će sutra biti prevoza normalno?
mislio sam na gradski prevoz. Da li će gradski raditi sutra?Nece , izgleda do ponedeljka
Verovatno samo Gspmislio sam na gradski prevoz. Da li će gradski raditi sutra?
Охо, таман данас немате посла а дневнице иду. Ајмо сад сви по кофу крпу мотку и перите свако свој бусNovi Beograd nikad punija garaža.
Pogledajte prilog 232663
Novi Beograd nikad punija garaža.
Pogledajte prilog 232663
Veliku kaznu trebaju da snose i za ovo što su danas uradili. Kada i gde su oni građane zvanično obavestili da neće slati vozila na linije? GSP je prevoz obavljao dokle god su uslovi to dozvoljavali, a oni su sebi dali za pravo da svi do jednog ostave vozila u garaži bez ikakvog obaveštenja igde. Da im je toliko stalo do voznog osoblja, ne bi li bar u nekom momentu tu odluku zvanično saopštili na vreme? Sve ću da poverujem da se vlasnik na primer Lui Travela prepao za svoje vozače, isti taj što ih je lično mlatio. Pravo pitanje je koliko im je bilo plaćeno da spreče ljude da se kreću danas? Ovo što su danas napravili nije zabeleženo do sada i još jednom su nam pokazali da njihov bezobrazluk i mržnja nemaju nikakvih granica, a da smo mi korisnici javnog prevoza taoci njihovih privatnika i da smo im prepušteni na milost i nemilost.Ništa se nije desilo danas, u slučaju da privatnici sutra ne izađu, treba naplatiti tešku kaznu za to konzorcijumu, u krajnjem slučaju, ako je potrebno, raskid ugovora.