Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 312 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    329
Kad imaš minibus a broj putnika za solo bus, normalno je da će da ti bude gužva. Da radiš na 26L imao bi prepun autobus već na Medakoviću, a ispraznio bi se donekle tek nakon 2/3 trase. Više puta bio svedok da se dva minibusa prepune, pošto tako rešavaju problem trase. Ljudi skapirali da ako ne uðu u Medakoviću da mogu komotno da idu peške na Padinu.​
Ovde bre ulaze do trga sa Dorcola a nece u 26 nego u nov kombi i tako prave guzvu.

Jes, dobar deo ljudi je malo snobovski, često ne dođu na vreme pa krenu tako da se malo iživljavaju na vozača, voze se po 1 stanicu itd..

Danas pred polazak u 11:18, primetio sam novog vozača. (Prošlog meseca radio jedan bradati, malo namrgođen)

Ako si ti, jedna žena pred Trgom ti je pričala o menjačima kako su u SAD-u automatski itd..
Ja sam izašao iza nje, crna J&J jakna - sivi rančić.
Nisam nov, 6g sam u Gsp, nego sam bio na 23, 58, 37, 65, 88 601, 603, 605. A tebi hvala na pohvali poslao sam šefu kaže dobro je da neko pohvali sve same kritike.😄

Inace 7181 je poceo da smrdi na paljevinu danas a nov 1300 prešao. Nije hteo da vuče pa sam ga iskjucio.

24ka je kritična u špicu i kada klinci idu u školu, ovako zna da bude praznija.
Da ide čist solo bus putovanje bi trajalo minimalno 5 minuta duže Trg - Neimar, jer ima baš zeznute delove.

Midibus je najbolje rešenje, veći kapacitet, a opet postoji i dalje donekle fleksibilnost kretanja kao kod kombija.
Ovako nešto bi završilo posao:
Pogledajte prilog 231370
10.5 metara? Moglo bi i nešto kraće i uže, tipa Solaris Urbino 9. Ne znam dal se Alpino 8.6 i dalje proizvodi. Novi Urbino 9 je samo na baterije.
Solaris-Urbino9_LE-electric_01.jpg

Ovde bre ulaze do trga sa Dorcola a nece u 26 nego u nov kombi i tako prave guzvu.​
Zašto bi ljudi ulazili u 26 ako im odgovara 24? Drugo, 24 i 26 nemaju identične trase na Dorćolu. I treće, nije da nisu gužve i u 24 i u 26 i nije da nisu neadekvatnog kapaciteta vozila na trasama.​

Ово је срамота у шпицу колико фале трамваји у делу Блок 21 - Нови БАС... 2 возила 95Л и 3017 који је пријављен а иде празан, а у буђави БМЦ 3353 на 9А се не може ући.

Kako nezvanično saznajem, instruktor mi se time bavi. Najavljeno je da 27og marta ide smanjenje cena CPC obuke, manje takse manje sve.

Ne može ništa veće od kombija ovom trasom trenutno. Internacionalnih brigada ulica ulicom jedva kombi prodje.
Ako je nekada mogao normalan bus, sećam se da su i Mutanti bili na 24-rci, može verovatno i sad, ako trasa nije menjana. Pretpostavljam da su problem parkirani automobili u ulicama koje pominješ.

Ako je nekada mogao normalan bus, sećam se da su i Mutanti bili na 24-rci, može verovatno i sad, ako trasa nije menjana. Pretpostavljam da su problem parkirani automobili u ulicama koje pominješ.

Mođe da prođe, ali teoretski i uz dosta gubljenje vremena. U Njegoševoj je stalno neko sa 4 žmigavca i tako nekoliko njih moraš da zaobiđeš.
Ima i zeznuto skretanje kod Doma Omladine ka Trgu Republike, baš na kvarno moraš da se ubacuješ.

Mogli bi da je pojačaju sa 1 kombijem za početak, mislim da bi to rešilo donekle problem.
Mislim najveći je problem špic na toj liniji, tada je tražnja velika i kada klinci idu u školu, ovako je ladovina.

Ne mora baš normalan bus od 12 metara, al može i nešto veće od kombija u vidu normalnog midibusa, ako se malo saobraćaj i parkiranje na trasi regulišu.

Skretanje 65 i 77 iz Makedonske u Decansku je bas zaj****, koliko puta se upali zeleno pesacima kad autobus treba da skrene

Vrh