Kazu u garazi danas 10 bmc plavih nbgd i otokari. A izgleda da ce solo bmc da daju KosmajuOtokari CNG su za Zemun i Kosmaj kao zamena za IK-112LE i IK-112M
Ma higeri su 2019. godište, došli nekoliko meseci posle bmc buseva.
Ako šalju Zemunu bmc, neka, treba im za 84 i 78.
Danas sam bio u garazi. Samo 10 zglobova i 50 otokara idu na nbgd. Sledeeca tura 100 zglobova ide na nbgdNeće ići svi na Nbgd, Miroslav klasika troluje po forumu. Deo će sigurno u Zemun i Kosmaj, a možda se i Nbgd ogrebe za jedno 10 komada
могу да се појачају преостале линије тим вишковима
Verovatno ce tih 10 zglobova ici na 17Danas sam bio u garazi. Samo 10 zglobova i 50 otokara idu na nbgd. Sledeeca tura 100 zglobova ide na nbgd
Bilo bi najbolje da Nbg da solo bmc zemunu a da otokare podele kosmaju i nbgu mada ik112M bi mogli još a i Le skoro sam se u par njih vozio svi idu kao ludi bez bekih problemaHm više logike ima Kosmaj i Karaburma otokari prvo, a Zemun ikarbusi 2016. i 2017. svakako mlađi od 10 godina pa mogu još.
Novi Beograd da dobije izgleda prvi otokare je iznenađenje, samo koja tura? 50 komada?
Naravno da će bmc,stariji su vise su prešli a i sam je šapić izjavio da kineski autobusi trenutno "ostaju"neće BMC nego higere. higeri su 2017-18'?
Kosmaj je tu u najvecem problemu,zatim NbgVeć sada GSP ima višak vozila i vozača jer mu je puno linija oduzeto i dato STreli i drugim privatnicima.
Ovo je više zato što retko ko hoće da se pomeri od vrata, jer verovatno misli da posle neće moći da izađe. Ali jeste prostor lošije rešen nego u Solarisu.ne sećam se u kojoj temi, ali sam spomenuo da u QRC ljudi teže da se gužvaju napred u odnosu na pozadi. sad sam uhvatio to i uživo:
osim ove jedne žene koja se vidi, do četvrtih vrata niko ne stoji izvan zgloba, a napred nema gde igla da padne.
Pogledajte prilog 230612Pogledajte prilog 230613
Na 75 je 3050, a na 71 3140.takođe, solaris na 75 od jutros![]()
Sa ukupno 40 zglobnih autobusa ili malo više kad dođu svi, teško. Zavisi samo od broja solo autobusa na raspolaganju.zemun sa ovolikim plavim nema šanse da ne preuzima još neku liniju...
imaju oni zasad 60ak, a biće ih 50+ bar još dve godine. mislim da je to bar 20 u rezervi, a tu može da se provuče još neka linija sigurno.Sa ukupno 40 zglobnih autobusa ili malo više kad dođu svi, teško. Zavisi samo od broja solo autobusa na raspolaganju.