Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 312 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    329
могу да се појачају преостале линије тим вишковима
Mogu, ali neće, kao što neće ni da uvedu 93 koju je trebalo da drži GSP. Verovatno misle da mogu da tako jednostavno jednog dana kažu da otpuštaju višak ljudi jer nema posla za njih, i da im to proðe bez problema.​

Hm više logike ima Kosmaj i Karaburma otokari prvo, a Zemun ikarbusi 2016. i 2017. svakako mlađi od 10 godina pa mogu još.
Novi Beograd da dobije izgleda prvi otokare je iznenađenje, samo koja tura? 50 komada?
Bilo bi najbolje da Nbg da solo bmc zemunu a da otokare podele kosmaju i nbgu mada ik112M bi mogli još a i Le skoro sam se u par njih vozio svi idu kao ludi bez bekih problema

ne sećam se u kojoj temi, ali sam spomenuo da u QRC ljudi teže da se gužvaju napred u odnosu na pozadi. sad sam uhvatio to i uživo:

osim ove jedne žene koja se vidi, do četvrtih vrata niko ne stoji izvan zgloba, a napred nema gde igla da padne.
IMG_20250227_072220.jpg
IMG_20250227_072348.jpg

ne sećam se u kojoj temi, ali sam spomenuo da u QRC ljudi teže da se gužvaju napred u odnosu na pozadi. sad sam uhvatio to i uživo:

osim ove jedne žene koja se vidi, do četvrtih vrata niko ne stoji izvan zgloba, a napred nema gde igla da padne.
Pogledajte prilog 230612Pogledajte prilog 230613
Ovo je više zato što retko ko hoće da se pomeri od vrata, jer verovatno misli da posle neće moći da izađe. Ali jeste prostor lošije rešen nego u Solarisu.

Zemun spremio skoro sve plave bmc što su im stigli (onih 10), a stiže im još.
Na liniji 15 prvi put plavi qrc 3684.
Moguće da će već rashodovati i ikarbuse iz 2013. godine brzo čim dođe još 10-15 bmc posle GB 3693.
Ono što mi je pozitivno jeste da je praktično zamrla priča o gašenju pogona Zemun, kad već dobijaju čak 40 plavih usisivača i kasnije i otokare po mogućnosti.
Da li se zna datum dolaska otokara?

Poslednja izmena:
zemun sa ovolikim plavim nema šanse da ne preuzima još neku liniju...

Vrh