нема потребе свакако ће у расход од марта креће сечаUzeto sa instagrama, da li su svi na popravci ili samo stoje tu?
Jok , oterace ga tamo da skuplja prasinu. Pai neispravni suUzeto sa instagrama, da li su svi na popravci ili samo stoje tu?
Uz navedeno je i nezahvalan za popravke, nepristupačno gotovo sve na Otokaru za zamenu. Ali ima creva od grejanja velikog prečnika, te pristojno greje. Npr. sa istim motorom i sklopovima Isuzu Cityport ima daleko bolje rešen prostor u zoni motora. Ali zato grejanje misaona imenica na temperaturama ispod nule, kao i kod Akije, ugrađen manji prečnik creva.Otokar se dokazao kao sasvim solidan autobus i najveća mana mu je bila neudobno sedište, mali vozački prostor i stara tabla, ali se nadam da su to sad popravili.
To je u SdtИзгледа има неки плац где је гробље Солариса.
Može se reći da ih je 18-ica i spasila propasti te verujem da je to razlog zbog kog ni u ludilu neće da predaju tu liniju nazad Nbg-u. Nakon gubitka poteza 700, bukvalno ne bi imali gde da rade, pa im je trebala bar jedna jaka linija kao što je 18.Cela 15ca zglobna, čak su dali jednog BMC-a, održavanje su dosta poboljšali, vidi se po novim prinovama, jer ne dozvoljavaju da se usvinje kao nekada što su radili, sve u svemu Zemun radi odličan posao.
Kada se setim letos da nisu imali doslovno šta da izbace na 18 pa je morao Kosmaj sa Conectom ovo je milionsko napredovanje.
Dobićete na mom profilu @byconecto sutra ekskluzivne fotke celog busa.Verovali ili ne, ali kada su objavili rezultate konkursa, poslao sam nekoliko mejlova na GSP sanduče i navedenim adresama iz tenderske dokumentacije, u kojima sam istakao da Otokar već ima novi dizajn i da autobuse treba naručiti upravo u tom izdanju. Nadam se da je i moja mala pomoć doprinela rezultatu
Pogledajte prilog 230641
Pogledajte prilog 230645Pogledajte prilog 230646