Kazu u garazi danas 10 bmc plavih nbgd i otokari. A izgleda da ce solo bmc da daju KosmajuOtokari CNG su za Zemun i Kosmaj kao zamena za IK-112LE i IK-112M
Ma higeri su 2019. godište, došli nekoliko meseci posle bmc buseva.
Ako šalju Zemunu bmc, neka, treba im za 84 i 78.
Danas sam bio u garazi. Samo 10 zglobova i 50 otokara idu na nbgd. Sledeeca tura 100 zglobova ide na nbgdNeće ići svi na Nbgd, Miroslav klasika troluje po forumu. Deo će sigurno u Zemun i Kosmaj, a možda se i Nbgd ogrebe za jedno 10 komada
могу да се појачају преостале линије тим вишковима
Verovatno ce tih 10 zglobova ici na 17Danas sam bio u garazi. Samo 10 zglobova i 50 otokara idu na nbgd. Sledeeca tura 100 zglobova ide na nbgd
Bilo bi najbolje da Nbg da solo bmc zemunu a da otokare podele kosmaju i nbgu mada ik112M bi mogli još a i Le skoro sam se u par njih vozio svi idu kao ludi bez bekih problemaHm više logike ima Kosmaj i Karaburma otokari prvo, a Zemun ikarbusi 2016. i 2017. svakako mlađi od 10 godina pa mogu još.
Novi Beograd da dobije izgleda prvi otokare je iznenađenje, samo koja tura? 50 komada?
Naravno da će bmc,stariji su vise su prešli a i sam je šapić izjavio da kineski autobusi trenutno "ostaju"neće BMC nego higere. higeri su 2017-18'?
Kosmaj je tu u najvecem problemu,zatim NbgVeć sada GSP ima višak vozila i vozača jer mu je puno linija oduzeto i dato STreli i drugim privatnicima.