Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 312 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    329
Hm 15 Zemun plus 25 Karaburma (nisam video još 10 tako da računam 25) pre ovog lota od 60-ak i onda sad kako će ko da dobije?
Moja pretpostavka je 15 Zemun, 15 Karaburma i ostatak NBG.

Poslednja izmena:
Famozni Party Bus, uhvatih ga sada kod Studentskog.

Zanimljivo, Citaro na CNG.

20250222_200908(0).JPG

vidim da na 71 više nema zglobova ili mi se čini
Nema ih. Već je dovoljno 8 autobusa na toj liniji i da ta linija nema privatnike, a to je najvažnije.
Nekad i ne mora zglob, samo treba interval poštovati.
Pa mora se krpiti zglobovi gde je kritično da se ne desi solo autobus lupam na 83, 27 i tako dalje.
Popravili su skoro sve solo bmc autobuse, pa zato se vratila linija 71 u normalno stanje (solo autobusi).

Sad će Novi Beograd dobiti plave bmc autobuse. Vidim danas vozi uveliko 3684 na 18 nov.

kad dođe ostatak na karaburmu pa kad na 65 budu samo plavi turci vozili...brate. iskopaću sebi oči da ih ne gledam sa terase čim ustanem iz kreveta .
Da li bi to pre gledao sa terase ili možda otokar na 65 koji bi slučajno upao (samo onako pitam, bez uvrede)?
A još se ne zna kad će doći do Kosmaja i Karaburme cng otokari.

Koliko znam 18 je u zemunskom pogonu.Direktorka je rekla da nece da tu liniju daje nikome
Jeste 18 Zemun, nego samo kažem da su počeli da puštaju ove nove dospele. Zemun neće dobiti puno njih, ali jaka direktorka pa svakako imaju privilegiju da dobiju nešto glanc novo.
I Novi Beograd će za nekoliko dana na svojim linijama slati plave bmc.

znači od zime očekujte i seču Ikarbusa 2017, jer sa dve zglobne linije njima više neće trebati 60-70 zglobova.

Vrh