Strašno koje iživljavanje.kreće seča, verovatno od marta.
Ово уместо party трамваја?Famozni Party Bus, uhvatih ga sada kod Studentskog.
Zanimljivo, Citaro na CNG.
Pogledajte prilog 230208
Treba nama seča knezova, još pre. Lomača umesto protesta.kreće seča, verovatno od marta.
Nema ih. Već je dovoljno 8 autobusa na toj liniji i da ta linija nema privatnike, a to je najvažnije.vidim da na 71 više nema zglobova ili mi se čini
kad dođe ostatak na karaburmu pa kad na 65 budu samo plavi turci vozili...brate. iskopaću sebi oči da ih ne gledam sa terase čim ustanem iz kreveta .Sad će Novi Beograd dobiti plave bmc autobuse. Vidim danas vozi uveliko 3684 na 18 nov.
Da li bi to pre gledao sa terase ili možda otokar na 65 koji bi slučajno upao (samo onako pitam, bez uvrede)?kad dođe ostatak na karaburmu pa kad na 65 budu samo plavi turci vozili...brate. iskopaću sebi oči da ih ne gledam sa terase čim ustanem iz kreveta .
Koliko znam 18 je u zemunskom pogonu.Direktorka je rekla da nece da tu liniju daje nikomeSad će Novi Beograd dobiti plave bmc autobuse. Vidim danas vozi uveliko 3684 na 18 nov.
otokar, nekih 10% je prijatniji za oči, ali da bude bar crven...Da li bi to pre gledao sa terase ili možda otokar na 65 koji bi slučajno upao (samo onako pitam, bez uvrede)?
A još se ne zna kad će doći do Kosmaja i Karaburme cng otokari.
Jeste 18 Zemun, nego samo kažem da su počeli da puštaju ove nove dospele. Zemun neće dobiti puno njih, ali jaka direktorka pa svakako imaju privilegiju da dobiju nešto glanc novo.Koliko znam 18 je u zemunskom pogonu.Direktorka je rekla da nece da tu liniju daje nikome