Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 301 94,7%
  • BMC

Glasovi: 17 5,3%

• Ukupno glasača
    318
Evo i 3606 pre 20 dana

Screenshot_2024-12-27-20-22-53-158_com.facebook.orca.jpg
Screenshot_2024-12-27-20-22-59-958_com.facebook.orca.jpg
Messenger_creation_94C1E84E-162C-44BF-B76E-0B3825C6DBAF.jpeg

Hahhahahah pa ovi su jos već cirkus.

Једном одлази свако путем свог живота

Савез слободних синдиката Србије изражава пуну подршку градоначелнику Александру Шапићу и његовој храброј одлуци да се укине тролејбуски саобраћај, затвори погон на Дорћолу, преусмери рад ЈКП ГСП Београд ка модернијим и ефикаснијим решењима за јавни превоз. Ова одлука представља дугорочни корак ка унапређењу превоза у Београду и решавању проблема застарелог система.
:poop: :poop: :poop:
Može li išta niže od ovoga? Pismo kao da je napisala ista ona naprdnjačka bu**** koja botuje na Gangulinom kanalu i posle hvalospeva u svakom komentaru ponavlja "živeo litijum, od njega ćemo da se obogatimo". Teško mi je da poverujem da postoji više od jedne poremećene osobe koja ovo zlo može javno podržavati, pa čak i da je za to plaćena skuplje od 2 crvene ili sendviča.

Kada bi mu ganguloidni degen ukinuo elektrosnabdevanje zbog "Spajdermenove mreže koja zatvara beogradsko nebo", ova ljudska ameba bi i tu hrabru odluku veličala. A i to ćemo doživeti, ako mu atak na trolejbuse prođe.

Poslednja izmena:
Sledeca tura. A sa Karaburme ce da prebacuju na nbgd crvene jer ne mogu da postignu da toce.
A bila je prica da ce sve crvene sa NBG (3534-3557) da prebace na Karaburmu kad im proradi pumpa, a da novi idu nama... nego Karaburmi je tocenje izgovor, hoce novo...oduvek je Karaburmi isla vecina novih, jer je "jak" direktor pogona. Dok je kod nas bilo svih 40 komada (do 3573) svi su stizali da se natoce za noc.

Jutros na 706 videh jedan jedini zglobni bus, sve ostalo solaći, na 73 nula zglobova. Isti slučaj kao sa 101, Strela je sahranila poteze 100 i 700 i dve daleko najopterećenije prigradske linije. Pitanje hoće li im uopšte stići novi zglobovi za 101, evo već 3 i po meseca kako su preuzeli potez i skoro samo solaće šalju.

@Vinča307

Sa 52 28 vozila u špicu. 30 daje 6,7% rezerve što znači da provereno upadaju Konekti, vremenom sve više usled pada pouzdanosti manje serije.

Ne znam kakav je plan Strele i Grada, ali bilo bi dobro da naruče još u cilju izjednačavanja broja solo/zglob na 52 ako već neće da vrate staro stanje (sve češće viđam solo voziće kako se zaleću kod Gepratove), odnosno vraćanja dostojanstva korisnicima linije 73 i poteza 100, 600 i 700.

@Vinča307

Sa 52 28 vozila u špicu. 30 daje 6,7% rezerve što znači da provereno upadaju Konekti, vremenom sve više usled pada pouzdanosti manje serije.

Ne znam kakav je plan Strele i Grada, ali bilo bi dobro da naruče još u cilju izjednačavanja broja solo/zglob na 52 ako već neće da vrate staro stanje (sve češće viđam solo voziće kako se zaleću kod Gepratove), odnosno vraćanja dostojanstva korisnicima linije 73 i poteza 100, 600 i 700.
Biće još zglobova, to je sigurno, bar jedno 50-60 da bi popunili sve rupe sa ostalih poteza gde fale zglobovi. Ma da mislim da će taj ostatak biti ipak zglobni Conecti, iako bih voleo da bude Citara i za te linije.

pre tačno godinu dana japanci su otišli u zasluženu penziju. 🥺

kao sećanje na njih, prilažem dva moja snimka za ljude koji bi da se podsete tog divnog starog zvuka i osećaja:

poslednji pozdrav japancima
vožnja

P.S. ako moj post krši pravila foruma ili ako smeta na bilo koji način, neka ga @Igor slobodno ukloni 😊

Poslednja izmena:
Uuu da covece,onda ce Strela ipak neko vreme davati mercedesove solo,kobre i otokar

Vrh