Djole Pevcanin
Advanced
- Učlanjen(a)
- 16.11.2016.
- Pohvaljen
- 3.634
У суштини уобичајена краћења од раније (Мостар, Вуков споменик, Аутокоманда...)
Moglo bi ako bi cele nedelje po jedan član foruma stajao na svakom terminusu koji ima GSP linije.Ako bi moglo da se skupe sve te L linije na jedno mesto pa da se zna koje postoje bilo bi interesantno posto se ja mislim one ne vide na aplikaciji
Banbusovi imaju direkcijske, ali ne logo firme. Na svim (i crvenim i plavim) direkcijski im se nalaze pozadi pri dnu haube.Banbus isto ima plave autobuse bez garaznih.
Kad se uklapamo u vremena onda nas šalju na pola trase, sad su uveli da vozimo i putnike jer im se samo obrti sa putnicima placaju. Cista glupost, ratovi sa nepismenom bagrom je svaki dan, niko ne gleda K ili L, samo brojeve.е, а какве су то К и Л линије које ГСП уводи? често виђам 26Л који иде до Вука и 18К који иде до општине НБГ
niko ne gleda K ili L, samo brojeve.
Hahhaha,pa to se obicno nakon farbanja odmah uradi,ne pustas vozilo u saobracaj bez osnovnih obelezja.Kad su lepili onolike grbove mogli su i to.Nema opravdanja za lose vodjenje posla javnog prevoza jednog glavnog grada. Idu prijave za fantomska vozila koja glume javni prevoz.Како сте напорни, добиће све временом. Неће сигурно возити без озанка својих...
Постоји и 73.Неће и не знају да преседају даље до Земуна, а имају 83 и напрдњаке за горњи део Земуна.
Нека град изађе и нека их казни онда, секретаријат је намаран превише и зато приватници раде како им дође, а друга ствар можда има на стаклу код првих врата на дну натпис (ово причам за Стрелу) на тим плавим возилима. Не знам дал си и ту скинули јер стакло се не фарба колико знам. Гражни је тренутно већи проблем поготово за возила која се не види на апликацији, а плаве су боје.Hahhaha,pa to se obicno nakon farbanja odmah uradi,ne pustas vozilo u saobracaj bez osnovnih obelezja.Kad su lepili onolike grbove mogli su i to.Nema opravdanja za lose vodjenje posla javnog prevoza jednog glavnog grada. Idu prijave za fantomska vozila koja glume javni prevoz.
Односно напр(е)дна линија.Постоји и 73.
AJde bre,koga da kazne hhahahahhahahaahhahahaНека град изађе и нека их казни онда, секретаријат је намаран превише и зато приватници раде како им дође, а друга ствар можда има на стаклу код првих врата на дну натпис (ово причам за Стрелу) на тим плавим возилима. Не знам дал си и ту скинули јер стакло се не фарба колико знам. Гражни је тренутно већи проблем поготово за возила која се не види на апликацији, а плаве су боје.
Zašto nema rotaciju gore? Koji neprofesionalizam
73 ide trasom 17 ka gornjem graduНеће и не знају да преседају даље до Земуна, а имају 83 и напрдњаке за горњи део Земуна.
Оне који раде за јавни градски превоз, секретаријат би то требало да ради.AJde bre,koga da kazne hhahahahhahahaahhahaha
Apsolutno, to je velika sramota i nema sumnje da to namerno rade. Nalepnica se odštampa i zalepi za 5 minuta, nikakva to nauka nije, Saga Trans je nalepnice na Cobrama promenila bukvalno preko noći. Sad je pitanje zašto to rade, da li je to iz razloga što stvarno grad ima u planu da ukine natpis prevoznika i gb. ili zato što prosto muljaju i ne žele da ljudi vide koji je prevoznik. Ovde sam dosta puta branio Strelu, ali po ovome pokazuju svoju neozbiljnost, neprofesionalizam i pokazuju da su neopravdano dobili ovoliki broj linija.Hahhaha,pa to se obicno nakon farbanja odmah uradi,ne pustas vozilo u saobracaj bez osnovnih obelezja.Kad su lepili onolike grbove mogli su i to.Nema opravdanja za lose vodjenje posla javnog prevoza jednog glavnog grada. Idu prijave za fantomska vozila koja glume javni prevoz.
Е то је лоше размишљање зато и имамо проблеме у градском превозу. Нема система који важи за све, него су неке ствари само на папиру написане и то је то, а ко врши надзор и контролу и на крају спроводи санкције? НИКО!Baš će da kazni onoga koga je doveo i daje mu pare u nekom dilu.
Сазнаћемо шта је у питању. Ајде ако видиш неки плави стрелин види дал има на вратима предњим на дну назив превозника. Не видим што би се гаржани укинуо ал ко ће знати са овим градом више.Apsolutno, to je velika sramota i nema sumnje da to namerno rade. Nalepnica se odštampa i zalepi za 5 minuta, nikakva to nauka nije, Saga Trans je nalepnice na Cobrama promenila bukvalno preko noći. Sad je pitanje zašto to rade, da li je to iz razloga što stvarno grad ima u planu da ukine natpis prevoznika i gb. ili zato što prosto muljaju i ne žele da ljudi vide koji je prevoznik. Ovde sam dosta puta branio Strelu, ali po ovome pokazuju svoju neozbiljnost, neprofesionalizam i pokazuju da su neopravdano dobili ovoliki broj linija.
Jedan deo korisnika 83 sto su govorili da su zadovoljni su oni koji su isli sa tom linijom jednom u par dana, ja koji sam koristio svaki dan zbog skole pa znam da sam morao da cekam i dva, tri autobusa da bi jedva usao u 83...A od nove godine gasni BMC?
Danas se zatekoh na trasi 57. Jedan je prošao dok sam prilazio stajalištu, a narednih 10 - ak minuta, koliko sam čekao da dođe autobus koji mi treba, nije bilo 57. Ovo pišem apropo priče o vožnji jedan iza drugog u razmaku od par minuta. Ovo je čisto izveštaj sa terena, ne neko negiranje onoga što su drugi pisali, čisto da ne bude zabune.
Vrovatno je situacija kao sa linijom 493K, da dođe do Opštine, opkruži oko kružnog toka, vrati se u Omladinskih brigada, pokupi putnike na prvom stajalištu i nastavi dalje da vozi ka Medakoviću gde ponovo čeka vreme za polazak.
Ovo bi trebalo prijaviti zato što već postoji linija 26L koja vozi kao regularna linija.
Nije direktno vezano za problem koji spominješ, ali da se nadovežem sa jednom sličnom pričom. Juče sam poslom trebao da odem do Galerije, jer nisam mogao da obavim posao u gradu zbog toga što milicija nije puštala vozila na liniji 41 da idu dalje od Muzeja Jugoslavije, pošto je pukla mreža na uglu Takovske i Svetogorske. Spustio sam se do ulaza u Prokop. Nailazi autobus na liniji 36, tačno u minut polaska. Devojka koja je stajala tu i čekala autobus, pita šta se to dešava jer jako dugo čeka prevoz, više od pola sata. Vozač joj odgovara da je nenormalna gužva i da je 1h vozio krug, a predviđeno vreme mu je 40 minuta. Napravio je pauzu 5 minuta i krenuo.
Jedan deo korisnika linije 83 je bio zadovoljniji solo vozilima jer su dobili češće polaske.
Ja sam baš u tom periodu Kosmaja koristio 83 i mogu to da opišem jednom rečju - pakao. Takođe i interval je bio jako loš za jednu takvu liniju, čak mislim da sad idu češće autobusi sa zglobovima.Jedan deo korisnika 83 sto su govorili da su zadovoljni su oni koji su isli sa tom linijom jednom u par dana, ja koji sam koristio svaki dan zbog skole pa znam da sam morao da cekam i dva, tri autobusa da bi jedva usao u 83...
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Bas tako, sada izgleda da ide cesce ali idu na 10 min a sa solo su isli na 8 plus higeri koji mogu da prime 95 ljudi a u busu je bilo 105-110 uvekJa sam baš u tom periodu Kosmaja koristio 83 i mogu to da opišem jednom rečju - pakao. Takođe i interval je bio jako loš za jednu takvu liniju, čak mislim da sad idu češće autobusi sa zglobovima.