Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 294 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    309
jel se nešto priča za 93? A za 74 nemam komentar. Bolje da su je dali privatniku.
Apsolutno, upropastili 74 sa Higerima i još kontam da će biti LE serije jer se priča da će 3A nazad u Zemun, a ukida se i privremena 41A gde sad radi dosta 112Le.
Kažu nbgd, trebalo je Kosmaj u pocetku. Ovako nemam sta da trazim ovde. Taman sam uzeo jedini polazak na 58 Žel Žel i oni uzmu.
O ovome ja pričam, sa ovim tumbanjem kao da namerno žele da oteraju što više vozača iz Gsp-a, vratiš 3A Kosmaju i onda je posle mesec dana opet daješ Zemunu. Za 93 verujem da je Nbgd, jer moraju negde da rade ovi solo Bmc sa 74, verujem da će jedan deo na 37, a drugi na 93.

Da i 3A uzima Zemun e sad verovatno ako im uzmu 18 ili 82.

A 57 ipak nece da da Transprodukt.
Trebalo bi da im uzmu 18 i vrate na Nbgd, a Zemun dobija zamenu u vidu 3A i 9A na kojim možda bude zglobova. Ja se sećam kad sam se vozio Japancem 1341 na 3A jer tad vozač iskljucio 3 Ik 103 i nisu imali šta da daju, pa mu dali zgloba.

A 57 ipak nece da da Transprodukt
Овде људи причају како је Транспродукт супер, а на 57 лоши јер само желе да је се реше. А ја кажем само неспособни.

А што се тиче 93 и 74. Стави хигере на нову линију где на почетку сигурно неће бити превише путника, а на преоптерећену 74 неке бмц, а и пар зглобова не би шкодило.

Screenshot_2024-11-19-13-03-13-361_buslogic.beogradplus.jpg
Screenshot_2024-11-19-13-03-03-137_buslogic.beogradplus.jpg
I posle skoro mesec dana ista priča, vidim da se nisu popravili na 74 i 71

@Zemunac NG84
Да ли си пробао неко претходно стајалиште?
Апликација не показује увек сва возила од почетка до краја трасе. Укуцао сам стајалиште Тршћанска и показао ми је и остала возила.

1000037710.jpg

Screenshot_20241119_134814.jpg

Ovaj je bre neki ubačeni bot na forum, ili ga plaćaju da priča ove gluposti ili je stvarno fiju-fiju. Ne treba obraćati pažnju na njega, preporučujem svim članovima.
Зашто сам бот што причам о уређеном систему где неко треба да буде ауторитет за све превознике и да сваке неправилности санкционише и тврдим да поједини возачи (код приватника) дивљају са редом вожње само из разлога што их нико не контролише.

Друго није ме нико убацио на форум, сам се пријавио јер ме занима тема јавног превоза.

Vrh