15 Лиаза који су 2017.Kojih 30 vozila u Tamnavi?
I Unacop mi je upitan po tom pitanju.
Belgrade - Private operators, SerbiaManje od 10 Liaza im je u voznom stanju, a za Unacop stvarno ne znam gde si našao 40 vozila.
Imaju 24 Cobre i 12 Liaza, sem što 5 Liaza nije izaslo 2-3 meseca.Manje od 10 Liaza im je u voznom stanju, a za Unacop stvarno ne znam gde si našao 40 vozila.
Опет имају око 30. Свакако, јел се зна шта ће бити с њима.Te Liaze ne računam jer ih neće popraviti nikad.
Вероватно си управу, знаш више од мене свакако пошто си дуже на форуму и више си упућен у то.Nije to ništa tačno, navedena su i neka starija vozila koja odavno ne voze.
Тако су и Думекови стари бусеви пребачени у Параћин. Све Леконове ће прихватити осим старијих јер имају добро одржавање. Можда се припоје некој фирми Унакоп, Кошава и Лекон. Лекон сарађује добро са Кнежевићем па се можда споје.Tamnava drži javni prevoz u Sremskoj Mitrovici, verovatno će tamo prebaciti ispravne Liaze, a BMC prodati. Ik103 ne verujem da će nastaviti igde da rade jer ih većina starijih stoji u garaži, samo par je u Mitrovici.
45 Strela , danas su kobre išle knezom Miloša ka pančevcu na displeju 45.Otkud sad to?
Držaće ariva 50% polazaka, toliko imaju ljudi.tako da 74 ide do oktobra GSP nbgd kako čujemJel se zna šta će biti sa 74? Pošto i nju drži Mobilitas.
Tender nije oboren.Mobilitas je oborio tender, tako čujem danas. Biće tumbanja linija samo tako. Strela dobija šta je dobila 45, 52, 81 81L 88 96 i ceo potez 100 od sutra, ostali je pitanje.
52 i 88 neće sigurno dobiti jer tender za te linije nije ni zavrsen. Tender nije oboren i sacekajmo 5.9. da vidimo šta će biti. Džabe njima i Strazbur, protiv ove bande ne mogu ništa.Mobilitas je oborio tender, tako čujem danas. Biće tumbanja linija samo tako. Strela dobija šta je dobila 45, 52, 81 81L 88 96 i ceo potez 100 od sutra, ostali je pitanje.
80 посто ствари ће се променити 5. септембра. Ко зна шта ће бити?52 i 88 neće sigurno dobiti jer tender za te linije nije ni zavrsen. Tender nije oboren i sacekajmo 5.9. da vidimo šta će biti. Džabe njima i Strazbur, protiv ove bande ne mogu ništa.
5. je otvaranje ponuda na tenderu. Nemaju oni šta da se žale ako već nisu primljeni u konzorcijum, nemaju ni sami dovoljno vozila sa svim prevoznicima koji nisu primljeni da se konkurišu.5og imaju sastanak, ako im ne daju 40 polazaja koliko su tražili kažu idu u Strazbur.