Ne znam otkud ovo. Pa ne drži samo MobiLitas 47 i 48.47 i 48 Novi Beograd uzima od ponedeljka. Arivu je napustilo gomila vozača
Zato što linije drže većinski Mobilitas i Lekon gde je totalno rasulo, vozači masovno daju otkaze i prelaze u firme koje će dobiti linije. Uz to će Kosmaj uzeti 20 koju isto drži Mobilitas, tako da je moguće da Mobilitas i Lekon već od ponedeljka napuštaju gradski prevoz.Ne znam otkud ovo. Pa ne drži samo MobiLitas 47 i 48.
Otkud sad to?84 ide NBGDu,78 Zemunu,45 mozda Zemun,a mozda i Strela
Meni je tako komsija rekao.On radi kao vozac u pogonu NBGD i vozio je pre neki dan 84 kaze.Kaze da 84 kod njega prelazi.Ali ja kad sam isao u grad skoro,vidjao sam jos privatnika na toj liniji. Vozio solo bus na toj liniji i kaze usput 78 u Zemun i 45 istoOtkud sad to?
Зар се Лекон неће удружити с неким као Бамирон. Или продати аутобусе.Zato što linije drže većinski Mobilitas i Lekon gde je totalno rasulo, vozači masovno daju otkaze i prelaze u firme koje će dobiti linije. Uz to će Kosmaj uzeti 20 koju isto drži Mobilitas, tako da je moguće da Mobilitas i Lekon već od ponedeljka napuštaju gradski prevoz.
Iskren da budem u Lekonu ne vidim rasulo uopšte. Na 37ici, koju najviše koristim, sve isti vozači, bez nerealizacije polazaka. Baš sam čuo u 56ici kako jedan vozač MobiLitasa priča kako je prinuđen da pređe u C&LC, ali tek po početku primene novog ugovora.Zato što linije drže većinski Mobilitas i Lekon gde je totalno rasulo, vozači masovno daju otkaze i prelaze u firme koje će dobiti linije.
Strela je dobila 45icu, čuo sam da su krenule i obuke na njoj.78 u Zemun i 45 isto
Врло вероватно.Ja sam čuo od jednog vozača Mobilitasa kako se gase i da prelaze u Strelu
Ne gase se, samo prestaju sa radom u Beogradu. Radiće lokale u Požarevcu i većini opština u Braničevskom okrugu kao i do sad. Oni su našli neku vezu u SNSu te bi trebali da preuzmu Darkom iz Žagubice.Ja sam čuo od jednog vozača Mobilitasa kako se gase i da prelaze u Strelu
Ma jasno je to meni, vozač je mislio sigurno na gradski u BeograduNe gase se, samo prestaju sa radom u Beogradu. Radiće lokale u Požarevcu i većini opština u Braničevskom okrugu kao i do sad. Oni su našli neku vezu u SNSu te bi trebali da preuzmu Darkom iz Žagubice.
Мораће да траже нове возаче. Неће се неко селити из Београда само због посла који може да нађе у још много фирми које траже возаче.Ma jasno je to meni, vozač je mislio sigurno na gradski u Beogradu
ZAto sto Mobilitas drzi vecinu polazaka a Lekon ne kože sve sam.Ne znam otkud ovo. Pa ne drži samo MobiLitas 47 i 48.
Jel se zna šta će biti sa 74? Pošto i nju drži Mobilitas.To će biti privremeno vrv, dok ne istumbaju sve linije po planu.
Jel se zna šta će biti sa 74? Pošto i nju drži Mobilitas.
Verovatno privremeno kosmaj.I ja se to pitam za 33, imaju dosta polazaka.