Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

  • Solaris

    Glasovi: 270 95,4%
  • BMC

    Glasovi: 13 4,6%

  • Ukupno glasača
    283
Doživesmo i to:)
1000003154.jpg
 
3562 bio na 31 u subotu, jel uzela karaburma jos turaka ili je bio prekomanda sa 17?
 
eto i obicni gradjani primećuju razliku izmedju Solarisa i krsina
Ako grad prica da ce da nabavljaju buseve eto nek nabave za zemunski pogon iako je los.Te linije su stavili samo da bi pogon opstao,a i vrv su se ovi iz sindikata zalili da vozacu nebi dobijali otkaze.Umesto 18,trebali su oni stave 45 ili 84.Jer 45 je ranije bio u zemunskom pogonu kao zglobna linija, i ponekad solo.
78 nzm dal je ranije bio zemunski pogon,ali mislim da i za nju isto nije ko sto je za 18.
 
Po meni 45 da se vrati zemunu,18 da dodje nbgdu.Sigurno namerno stavili 18icu da na ovim linijama slucajno ne budu solo bmc.Dok u Zemunu moze 18 i 15 non stop zglob,a novim zemunskim linijama koje su dosle mogu solo kao sto je i pre dolaska u taj pogon bila.
 
45 је узео наш омиљени превозник само треба да преузме а од овога што си рекао неће бити ништа.
 
Lepo sam ja reko da je stavljanje pogona Otpad na 18 & 36 čista sabotaža GSP-a, nije to slučajno dato njima.

Kao sledeći korak plana predviđam izlaganje dr Šapića kako je on ispao u pravu za GSP i kako će dati još dvocifrenih linija privatnicima. Previše predvidljivo.
 
Treba zvati direkciju za javni prevoz i zaliti se, jer oni po naredjenju grada upravo to i rade, jer znaju da je Zemun los pogon. Idu na to da upropaste GSP, jer je ova vlast postala toliko bahata da sve rade kako ne treba mimo zakona, prave stetne ugovore po GSP, namestaju posao prevozniku sumnjivog porekla koji je preko sive ekonomije dosao do para. Mozda ce nekima "svanuti" kad dodje (znamo koji prevoznik), ali ne treba zaboraviti da njima nece doveka biti nova vozila i da ce kasnije biti isto kao sa linijom 511. Nista nije falilo putnicima, a ni nama vozacima kad su 2013 dosli novi Solarisi, a s obzirom da su skoro svi presli po milion km - jos uvek se dobro drze. Grad ima para da obnovi sve vozne parkove u GSP-u, ali onda ne mogu od privatnika da uzimaju "masnu proviziju" - kao sto su je uzeli kad su kupili gasne BMC. Doduse i Djilas je stavio "u dzep" tri Solarisa, ali je uzeo bar kvalitetne autobuse.
 
Lepo sam ja reko da je stavljanje pogona Otpad na 18 & 36 čista sabotaža GSP-a, nije to slučajno dato njima.

Kao sledeći korak plana predviđam izlaganje dr Šapića kako je on ispao u pravu za GSP i kako će dati još dvocifrenih linija privatnicima. Previše predvidljivo.
Sve linije koje su dali, nisu dali slučajno. One će kontam ići u narednoj turi podele privatnicima
 
Pozdrav svima, pratim vec neko vreme forum, medjutim tek sam se sada registovao u zelji da podelim informaciju sa vama. Ono sto sam primetio malopre dok sam se vozio Glavnom ulicom u Zemunu je na linijama 73 i 83 BMC Procity 18 CNG!

Uslikao sam 73, na zalost se ne vidi broj linije. Garazni broj je 3560.

IMG_1675.jpeg
IMG_1668.jpeg
 
Vrh