5. Pod uslovom da nisu ugrađivali neki petobrzinski.Od 13:25 pa na dalje, ne moze majstor da potrefi trecu
Bez problema su na ravnom kretali 3.
5. Pod uslovom da nisu ugrađivali neki petobrzinski.Od 13:25 pa na dalje, ne moze majstor da potrefi trecu
Nije iskljuceno, slazem se. Je l mislis da ovo u naslovu "FASTEST growing bus model in Europe" nema veze s mozgom, ili stvarno rade neku jaku prodajnu kampanju u Evropi / probijanje na nova trzistaЛош је и те како само што је овај сигурно плаћен да га хвали.
Na snimku se vidi da u Tbilisiju imaju skoro identične info table na stajalištima.Naleteo na review BMC Procity-a na YT. Batica ga nije napljuvao. Sta vise oznacio ga je kao "FASTEST growing bus model in Europe". Moguce da i nije bas toliko los koliko se nama cini ili zapravo koliku imamo zelju da smo umesto BMC-a videli MAN/Mercedes u GSP-u
Na snimku se vidi da u Tbilisiju imaju skoro identične info table na stajalištima.
Ništa bolje od nas ni ne može ako ćemo realno, bar što se tiče onih koji još nisu pali s kruške.“Design is good but that’s really it. Interior is awful for a “low floor” vehicle, and driver’s dash cab is also very negatively viewed here in turkey. Not enough seats either and most of unfortunately have to stand up for an hour or so due to traffic. The quality is also mediocre as well as reliability (maybe 2020+ models are better than 2016-2020). Other than that, I do like their cummins engines and very nice exterior design. Just wish they were built better and had bigger rear windows.”
evo šta neko ko je iz Turske kaže za BMC
Pa i mozda neces videti Higer na 18.Zato sto je zemun koliko sam cuo preuzeo linije 3A,18,44,56l i 67.Malo Zemunaca sa 18-ice ovog jutra. Moram da priznam da sam iznenađen što još uvek nijedan Higer nije radio na ovoj liniji
Pogledajte prilog 204275
Pogledajte prilog 204276
Pogledajte prilog 204278Pogledajte prilog 204279
Pogledajte prilog 204280
Pogledajte prilog 204282
Док је НБГД држао ишли су ретко кад радним даном а скоро сваког викенда по неки.
Moram da priznam da sam iznenađen što još uvek nijedan Higer nije radio na ovoj liniji
IiiiiidemoHiger 3362 na 18... Jesu li oni normalni?
Prizvao sam ga jutrosHiger 3362 na 18... Jesu li oni normalni?
Sent from my RMX3710 using Tapatalk