KizaNoSleep
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 18.11.2019.
- Pohvaljen
- 1.758
Pa jel ima onda poente Free Wi Fi ?
Samo kod nas - rubrika
Samo kod nas - rubrika
Nije opravdanje brate moj. IK-218M je 4 godina mlađi od Solarisa, Karaburma poseduje i jedna i druga vozila pa opet Ikarbus deluje istrošenije. Ne znam zašto naša država puca sebi u nogu, ok proći ćeš sad jeftinije, ali silne popravke i to što će ti generalno autobus trajati dosta kraće će na kraju da naprave veće troškove. Ali ono, ne znam što se uopšte čudim kad to njima odgovara skroz. Više mogućnosti za pranje novca.Рипањац 405":1mr0emhw je napisao(la):Нису сви такви, веруј ми... Ево и код ЛЕ серије само #3221 генерално не ваља, исто зна да се каткад осети тај мирис који описујеш (посебно на успонима), остали су мање-више одлични... :wink: Уосталом, Карабурмино одржавање је излишно и спомињати, ништа чудно за њих!
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=686300#p686300:18vv5fmd je napisao(la):Vinča307 » 06 Dec 2019, 18:14[/url]":18vv5fmd]Od kad je došao i dalje piše 89, ne znam da li je toliko teško da promene liniju, a trebalo bi to da srede jer inače je dobar bus, lepo vuče.
Послато са Mi 9 SE помоћу Тапатока
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=686282#p686282:3opa7c08 je napisao(la):Рипањац 405 » Pet Dec 06, 2019 4:59 pm[/url]":3opa7c08]Није то ништа, у појединим Кинезима је већ кренуо да се клобучи подолит јер су га у старту лоше залепили што се уопште не може рећи за ИК, а у даљем тексту ћете видети и зашто... Ствар је у томе што се подови возила неадекватно перу, уместо да то чине џогером, они користе шмрк. Тиме пропада не само подолит, већ и подна блажујка, што временом доводи до омекшавања пода и опасности од пропадања путника. Што је најзанимљивије, Соларисе тако сигурно не перу јер не смеју, па се на делу види селективност у одржавању међу маркама, довољан доказ је да ни у једном Аривином ИК-112 нисам видео да се игде потклобучио подолит. Што се тиче лошег подолита у Кинезима, видео сам то конкретно у #3446 на 401 прошле седмице. Још једна од мана спрам ИК, колико год Кинези били бољи од дојучерашњих лименки, је та да се кроз џиновске отворе за климу види снопље и снопље разних каблова и чудеса, па још обасјаних неком светлошћу. Док сви нормални произвођачи крију несавршености, они их показују, ужас један. Стварно су морали неко мање упадљиво решење да изведу.
Uvek sam se nadao da ću videti Solarisa na 307, ali od toga naravno da nema ništaBender Rodriguez":3gr28mta je napisao(la):Najbolja GSPova nabavka u ovom veku. Uz još par drugih. Ali Solarisi su definitivno broj 1.
Šteta što slepčine ponovo nisu pazarili od njih nego postadosmo svetski buvljak i otpad.
Реално, с пуним правом имају такав став... Сувише су то прецењена возила, док су нека друга неоправдано потцењена. Као Необуси, на пример.Švabe ih nikako ne vole.