@Alex_BG Da li bi mogao/mogla da slikaš liniju 60?
Nego je l zna neko šta je sa direkcijom?Ranije sam slao mejlove i odgovarali su,a sad u poslednje vreme neće.Ako nekome i dalje odgovaraju,molim vas pošaljite za mene sledeći tekst
re par meseci sam vam poslao sledeći mejl - Predlog za uvodjenje sezonske linije ADA 6(Ada Huja - Ada Ciganlija).Predlažem da se uz sezonske linije ADA1,ADA2,ADA3,ADA4,ADA5 uvede i linija ADA6.Na liniji bi vozilo jedno vozilo recimo sa 56L ili pošto je i onako u toku letnje sezone smanjen broj vozila našlo bi se jedno vozilo.Bilo bi potrebno uvesti nekoliko stajališta,a to su:Ada Huja(na okretnici),Kej na Adi huji(Kod Kafića X tj. kod odbojkaških terena).Linija bi sjajno došla građanima Karaburme,Višnjice,Lešća,Velikog sela itd.,a i dovelo bi turiste na Adu Huju i ostale građane bez automobila koji hoće da pobegnu od gužve,a kasnijim povećanjem broja turista na Adi Huji tu bi se povećao broj objekata pa bi i grad zaradio neki novac.E sad ako nebi autobus mogao do predložene okretnice,mada sam više puta svedočio na putu na Adi Huji prorazili kamioni,pa sad ne vidim zašto solo autobus nebi mogao da prođe.No imam rezervu koju ću na kraju izneti.Trasa:Ada Huja - Put za Ada Huju - Višnjička - Mirijevski Bulevar - Vitezova Karađorđeve zvezde - Milana Rakića - Mite Ružića - Bulevar kralja Aleksandra - Gospodara Vučića - Vojislava Ilića(U povratku Autoput E-75 - Toplice Milana - Mokroluška - Vojislava Ilića) - Vladimira Tomanovića - Autoput E-75 - Ustanička - Bulevar Oslobođenja - Dr Milutina Ivkovića - Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića - Teodora Drajzera - Bulevar Vojvode Mišića - Radnička - Ada Ciganlija.Stajališta:Ada Huja,Kej na Adi huji,Mirijevski Bulevar,Pogon Karaburma,Marijane Gregoran,Mirijevsko Brdo,Pere Ćetkovića,Šejkina,Ladne Vode,Vitezova Karađorđeve zvezde,Duška Radovića,Mite Ružića,Dr Velizara Kosanovića,Pijaca Zvezdara,Zvezdara,Škola Vojislav Ilić,Rimska,Šumice,Vladimira Tomanovića(U povratku ne staje),Dom zdravlja Voždovac,Južni Bulevar(U Povratku ne staje tu,već se kod stajališta Trg Oslobođenja isključuje na Autoput E-75),Trg Oslobođenja,Stadion Partizan,Pedagoška Akademija,IV Beogradska Gimanzija,Teodora Drajzera 2,Teodora Drajzera,Topčiderski Park,Topčiderska pozornica,Ada Ciganlija.Što se tiče okretnice moj predlog je prva slika(ili ti fajl Okretstan.png)asfaltirana je,putem na Adi huji može proći jedan solo autobus,tu stalno prolaze kamioni i okreću na predloženoj okretnici,tako da autobus može sigurno.Ako već može onda treba se asfaltirsti mali deo travnate površine i pretvoriti u okretnicu(to je ona slika sa fajla Rezokr.png) i shodno tome nebi bilo stajališta Kej na Adi Huji.E sad verovatno ću dobiti odgovor da nemaju dovoljan broj vozila,ali bi stvarno zamolio Direkciju da barem ove sezone proba da uvede ovu liniju(znam da su u mukama i sa 3A i sa 12A i još mnogo toga),ali leto smanjeni broj vozila sigurno će se naći jedno vozilo ili skinite sa 56L,stvarno još jedno bih zamolio probajte barem ovu sezonu da uvede ovu liniju!Molim vas.-Te ste mi odgovorili da ponoo pošaljem pred leto ovaj mejl.Tako da vam ga ponovo šaljete,te se nadam da ćete liniju uvesti!
Usput i vi možete da iznesete vaše mišljenje o liniji(Izvini Igore i ostali forumaši zbog malo offtopica).